Betöltés...

Összecsukható kisállat járóka, szobakennel, idősebb vagy kölyökkutyáknak, 90×90×60 cm

Ár: 19.990 Ft

Összecsukható kisállat járóka, szobakennel, idősebb vagy kölyökkutyáknak, 90×90×60 cm 



Ez az összecsukható kisállat járóka univerzális és nagyon hasznos kiegészítő minden négylábú tulajdonos számára, amely idősebb és kölyökkutyák, cicák, nyulak számára egyaránt alkalmas. Biztosak lehetünk abban, hogy kedvencünk biztonságban lesz benne, ugyanakkor nem fog tönkretenni dolgokat a lakásban vagy a házban távollétünk alatt sem.


A praktikus kisállat kennel 4 falból áll, az egyes falakat speciális rácsok kötik össze. Az egyik oldalfalban van egy kapu, amelyen keresztül kedvencünk bejuthat a járókába. A kapu szilárdan rögzített, biztonsági retesszel zárható, ami hatékonyan megakadályozza, hogy az állat kinyissa az ajtót és kijusson. Bel- és kültéren is használható, a rácsos kialakítás lehetővé teszi, a felügyeletet akár távolabbról is, a kis kedvencnek pedig megnyugtató, hogy nem kell lemondania gazdája közelségéről, óvó tekintetéről.


A praktikus kisállat kennel lekerekített részeinek köszönhetően biztonságos az állatok számára, és a sérülésveszély minimálisra csökken. Kiváló minőségű ABS anyagból készült, ami az egész szerkezetet robosztussá és rendkívül tartóssá teszi, így hosszú ideig használható.


Tulajdonságok: 



Összecsukható
Rácsos kialakítás
Bel- és kültéren is felállítható
Biztonsági záras kapu
Anyaga: ABS műanyag
Egy rács mérete: 5×5 cm
Méretek: 90×90×60 cm
Súly: 4,3 kg


A csomag tartalma:



1 db kisállatjáróka




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Összecsukható kisállat járóka, szobakennel, idősebb vagy kölyökkutyáknak, 90×90×60 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP