Betöltés...

Varrókészlet

Ár: 2.190 Ft

VarrókészletA szálak és tartozékok tökéletesek kezdőknek és haladóknak egyaránt. Mindent tartalmaz, ami a kézi munkához szükséges: cérnák, tűk, ollók, mérőszalag, gyűszű, menetvágók, biztosítótűk. A kiegészítők különböző színekben kaphatók, így tetszenek a szemnek és kellemessé teszik a munkát. TOK -mindent lezártak egy fekete tokban, amely kiváló minőségű anyagokból készült. Ennek köszönhetően egy helyen tarthatja a varrógépeket. Könnyedén behelyezheti őket a táskájába vagy a hátizsákjába, és magával viheti őket egy utazásra.
Vészhelyzeti készlet -kis méretének köszönhetően. A termék tökéletes lesz mentőkészletként. A legtöbb táskához illik. Ez további biztonságot nyújt a nagyszerű utazások során.
Tökéletes ajándék -Ez a készlet tökéletes ajándék azoknak, akik varrnak, vagy varrással szeretnék kezdeni kalandjukat. Az elemek száma gondoskodik arról, hogy mindenki találjon magának valamit.
Leírás -szín: többszínű; anyaga: műanyag; fém; a zárt tok méretei (hossz / szélesség / magasság): 12,5 x 12 x 3,5 cm; elemek száma: 70; súlya: 0,10 kg

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Varrókészlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: