Betöltés...

Kerti bútor-huzat, víz-, UV- és szélálló strapabíró anyagból, 100x180x240 cm méretben, zöld

Ár: 7.490 Ft

Kerti bútor-huzat, víz-, UV- és szélálló strapabíró anyagból, 100x180x240 cm méretben, zöld 



Ha a kerti bútorokat használaton kívül hosszabb időre a kertben vagy a teraszon hagyjuk a napsugárzás és az eső károsíthatja őket, ami gyorsabb elhasználódást eredményezhet. A víz és időjárásálló takaróhuzat tartós, szakadásálló polietilén anyagból készült súlya 100g / m2.


A teljesen vízálló huzat véd a nedvességtől, de a por és a szennyeződések ellen is óvja a bútorokat szezonon kívüli tárolásuk során. Ezenkívül a huzat a karcolások elkerülésére is kiváló, továbbá megvédi a bútorok felületét az UV sugárzás okozta fakulástól. Nagyon hasznos a kerti bútorok tartósságának meghosszabbításához.


Használható kerti bútorok, kerti hinta, pad, grill stb. védelmére. A huzat a kialakított lyukakon keresztül összehúzható zsinórral, rugós zsinórzáróval rögzíthető, így a szél ellen is védelmet nyújt.


Összehajtogatva a huzat kompakt méretű, és könnyen tárolható. Tisztítása rendkívül egyszerű, csak törölje le egy nedves ruhadarabbal, ezzel tisztán és jó állapotban tarthatja ezt a hasznos kiegészítőt. Kedvező tulajdonságainak köszönhetően sok szezonon át fog hatékony védelmet nyújtani bútorainak.


Tulajdonságok: 




Kültéri takaróhuzat
Nedvesség, UV elleni védelem
Szél és mechanikus sérülések elleni védelem
Zsinórral rögzíthető
Egyszerű tisztítás
Szín: zöld
Anyag: PE
Súly: 100g / m2
Méret: 100 × 180 × 240 cm
Súly: 1,3 kg


A csomag tartalma:



1 db védőhuzat




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kerti bútor-huzat, víz-, UV- és szélálló strapabíró anyagból, 100x180x240 cm méretben, zöld" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP