Betöltés...

Paladone PP6733MCF Minecraft: Grass Block 4,33", LED világítás, USB Többszínű digitális ébresztőóra

Ár: 15.640 Ft

Minecraft ébresztő



A híresen pixeles videojáték Grass Block-jára készült ez a hivatalosan engedélyezett ébresztőóra a hivatalos Minecraft Sunrise zene hangjára ébreszt.



Éjjeli dekoráció



Ébredjen játékra a Minecraft ébresztőórával, amely megjeleníti a hónapot, a napot és az időt az ébresztési beállításokkal együtt. Világít, és könnyen beállítható a tetején található gombokkal



Óra



Ez a digitális ébresztőóra egy ablakos díszdobozban és a mellékelt Micro USB-kábellel szállítva nagyszerű ajándék minden Minecraft-rajongónak vagy játékosnak.



Szórakoztató ajándék



Azok számára, akik klassz dolgokat keresnek, és mindent, ami geek, őrült és egyedi, büszkék vagyunk arra, hogy olyan legkeresettebb játékokat, bögréket, gyűjthető tárgyakat és ajándékokat készítünk, amelyek megmosolyogtatják az embereket.



Hivatalos engedéllyel



Ez a klassz gyűjtemény egyedülálló kiegészítője bármely rajongó készletének. Ajándékozza ezt a gyűjtői tárgyat férfiaknak, nőknek, rajongóknak, gyerekeknek, fiúknak és lányoknak, akik szeretik a popkulturális szórakozást




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Paladone PP6733MCF Minecraft: Grass Block 4,33", LED világítás, USB Többszínű digitális ébresztőóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: