Betöltés...

Blaupunkt CR10ALU Rádiós ébresztőóra - Fekete

Ár: 19.240 Ft

A CR10ALU modell egy kompakt, nagy kijelzővel ellátott, univerzális formájú alumínium házba zárt rádiós ébresztőóra, amely minden bizonnyal minden lakótérben megtalálja a helyét.

A rádiós ébresztőóra kettős ébresztő- és szundi funkcióval rendelkezik (5-60 perc), amelynek köszönhetően nyugodtan alhat egy kicsit tovább, miközben biztos lehet benne, hogy nem fog elkésni az iskolából, a munkából vagy a tervezett megbeszélésről. Ébredhet hangjelzésre vagy egy kiválasztott rádióállomásra, mivel a készülék beépített FM-tunerrel rendelkezik, amely 10 rádióállomás elmentésére alkalmas a memóriájában. Teljesen Önön múlik tehát, hogyan szeretne ébredni.

A CR10ALU modellel nyomon követheti a szobán belüli hőmérsékletet és páratartalmat, hogy tudja, hogy a mindennapi környezetében a lehető legideálisabbak-e a körülmények.

Mind az óra, mind a hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőktől származó információk egy nagy, jól olvasható LCD-kijelzőn jelennek meg, így akár nagyobb távolságból is leolvasható az aktuális idő. A kijelző sötétítő funkcióval is rendelkezik, amely az Ön preferenciáitól függően állítható.

A rádiós ébresztőóra a mellékelt 5 V-os tápegységgel működik, és rendelkezik egy elemtartó résszel, amely támogatja a korábbi beállítások memóriáját.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Blaupunkt CR10ALU Rádiós ébresztőóra - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: