Betöltés...

Finish Quantum All in 1 Kezdőcsomag 100 db kapszulával

Ár: 11.199 Ft

Finish Quantum All in 1 Regular Mosogatógép kapszula 100db:
Ha unod a mosogatószer, fényező és vízlágyító állandó vásárlását, akkor a legjobb megoldás a Finish Quantum mosogatógép tablettam amely megbirkózik minden szennyeződéssel, ami az útjába kerül. A Powerball szuper hatékony formulája a Finish eddigi legjobb tisztaságát és ragyogását biztosítja edényeinek, ráadásul a mosogatógép vízkövesedését is megelőzi. A Finish Quantum tabletta összetevőinek köszönhetően amellett, hogy az edények ragyogók és tiszták lesznek, friss illatot is kölcsönöz nekik. Arról nem is beszélve, hogy természetesen a mosogatógépet is óvja.

Jellemzői:
- Kiszerelése: 100 db
- Kellemes friss illat
- Megakadályozza a vízkő lerakódását
- Képes megbirkózni az odaégett ételmaradékokkal
- Eltávolítja az összes szennyeződést és zsírt az edényekről
- Folyékony powerball
- Multi-chamber technológia
- Alacsony hőfokon is hatásos
- Szuper ragyogás
- Védelmet nyújt a mosogatógép számára
- Az edények tökéletesen tiszták, a poharak pedig fényesek lesznek

Finish gépi regeneráló só 1,5kg:
Termék információk
Finish gépi regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép védelem* mosogatógépének a Finish regeneráló sóval. A jobb mosogatógép-teljesítményért használjon Finish regeneráló sót a Finish mosogatószerekkel együtt. A kemény víz a rejtett részeken vízkőlerakódásokat okoz, ami csökkenti a mosogatógép mosási teljesítményét. A Finish regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép-védelmet* nyújt a víz lágyításával, megakadályozva a vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben. Eltávolítja a foltokat és vízfoltokat az edényekről és poharakról is.
*Vízkő esetén. Összehasonlítva a csak Finish All in 1 Max tablettával történő mosogatással, 50°C ECO + Vario Speed program, 21 °dH vízkeménység.

Finish Shine & Protect Citrom gépi Öblítőszer 800ml:
Termék információk
Előfordul, hogy a mosogatógép a leghatékonyabb formulák esetében is nyomot hagy maga után és vizesen hagyja az edényeket. Ahhoz, hogy teljesen tisztává varázsoljuk, sokszor külön el kell törölni azokat. A Finish Rinse & Shine Aid még ragyogóbbá varázsolja edényeit és megelőzi a foltos száradást. A Finish gépi mosogatószerekkel együtt használva. Kétszer hatékonyabb száradási eredmény, összehasonlítva a kizárólag Finish kapszulával történő mosogatással.

Jellemzői:
Foltos poharak?:
Gyorsítja a száradást
Foltmentes tisztaság
Nincs filmréteg
A csillogó ragyogásért



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Finish Quantum All in 1 Kezdőcsomag 100 db kapszulával" című hirdetést látja. (fent)