Betöltés...

Technisat DigitRadio 52 Rádiós ébresztőóra - Fehér

Ár: 44.700 Ft

Ébredjen és aludjon el stílusosan: a DIGITRADIO 52 egy elegáns rádiós óra, amely igazi látványosság az íróasztalán. A kivételesen jól olvasható kijelző a készülék teljes előlapját lefedi; minden fontos információ a nap bármely szakában egy pillantással elérhető. A kijelző háttérvilágítása állítható, így éjszaka zavartalanul elaludhat. Nincs is jobb készülék a felkeléshez és elalváshoz, mint ez a készülék, két állítható ébresztési idővel, szundi funkcióval és alvásidőzítővel.

A beépített sztereó hangszórók pont a megfelelő hangzást biztosítják a hálószobában. Hátradőlhet, és első osztályú hangminőségben hallgathatja kedvenc rádióállomásait DAB+ vagy FM csatornán keresztül.

Praktikus: A DIGITRADIO 52 tetején vezeték nélküli töltőfelület található a Qi töltési szabvány szerinti kompatibilis eszközök vezeték nélküli töltéséhez. Ideális az okostelefon egyszerű éjszakai töltéséhez. Egy másik lehetőség, hogy okostelefonját a rádió USB-portján keresztül töltse.
DAB + digitális rádió nagyszerű hangminőséggel.Zajmentes rádiózás tökéletes digitális minőségben, rendkívül erős vétellel - ez a DAB+ digitális rádiózás. A DAB+ felülkerekedik az FM-állomások regionálisan korlátozott kínálatán, mivel több mint egy tucat országszerte sugárzott rádióállomást kínál optimális digitális minőségben. Emellett számos országos és regionális műsorszolgáltató további csatornákkal bővíti rádiós kínálatát. A rádióállomások fáradságos keresése és hangolása szintén a múlté. Önnek csak ki kell választania a kívánt állomás nevét - a TechniSat DAB+ digitális rádiók megjelenítik az összes fogható digitális rádiócsatorna listáját.

Az okostelefon vezeték nélküli töltéseSzuper praktikus: Ez a rádió a tetején töltőfelülettel rendelkezik a QI töltési szabványt használó készülékek számára. Egyszerűen helyezze kompatibilis okostelefonját a felületre a kényelmes vezeték nélküli töltéshez.
Hallgasson klasszikus rádiót.Ezzel a készülékkel a digitális rádióállomások mellett hagyományos FM rádióállomásokat is fogadhat a vételi körzetében. Az RDS (Radio Data System) segítségével további adásinformációkat és alternatív extra frekvenciákat is fogadhat az éppen hallgatott FM rádióadóhoz.

ÓraA beépített kijelzőn a csatornák és egyéb műsorinformációk mellett az időt is láthatja. Az időinformáció a fogott csatornákkal együtt automatikusan elektronikusan továbbításra kerül, így automatikusan pontosan beállítódik.
Ébresztő/alvóidőzítőEz a készülék kényelmes alvásidőzítővel rendelkezik, számos konfigurálható időzítő beállítással. Így nyugodtan fejezheti be a napját, anélkül, hogy gondolnia kellene a készülék kikapcsolására. A beépített rádiós ébresztő funkcióval bármikor felébredhet kedvenc műsorára.

USB-töltésOlyan eszközöket tölthet, mint okostelefon, táblagép vagy zenelejátszó. Mindössze annyit kell tennie, hogy az USB-csatlakozót egy kábellel összeköti a készülék USB-portjával.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Technisat DigitRadio 52 Rádiós ébresztőóra - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: