Betöltés...

Philips TAR3306/12 Rádiós ébresztőóra - Fekete

Ár: 17.180 Ft

Mindig tiszta. Mindig pontos.Ébredjen kedvenc rádióállomására vagy egy ébresztőhangra ezzel a karcsú FM órás rádióval. A finoman növekvő hangerő megkönnyíti az ébredést, az elalváskapcsoló pedig lehetővé teszi, hogy este a rádióra szenderüljön el. A nagy kijelzőn jól látható az idő.Könnyen leolvasható, egyszerű kijelző nagy méretű óraszámjegyekkelAz FM rádiós ébresztőóra segítségével egyetlen pillantással megállapíthatja az időt. A nagy számjegyek következtében a kijelző bármilyen szögből jól látható, és a fényerőt a helyiségnek megfelelően igazíthatja. Az egyszerű kezelőszervek segítségével pedig beállíthatja az ébresztést, a hangerőt és a hangolást.Kettős ébresztési funkció. Állítson be két ébresztést.A kettős ébresztési funkcióval két ébresztést állíthat be, és mindkettőnél beállíthatja, hogy hangjelzésre vagy a rádióra szeretne-e ébredni. Tökéletes megoldás, ha le szokta nyomni a szundi gombot az első ébresztésnél. Vagy ha partnerének előbb kell felkelnie.Elalváskapcsoló. Merüljön álomba kedvenc rádióállomását hallgatvaMerüljön álomba úgy, hogy a háttérben kedvenc rádiócsatornája szól. Az elalvásidőzítő akár 2 órára is beállítható. A beállított idő letelte után a rádió automatikusan kikapcsol.Kíméletes ébresztő. Finoman erősödő ébresztési hang vagy rádióhangerőA Kíméletes ébresztő funkciónak köszönhetően nyugalomban indulhat a nap. Akár a hangjelzést, akár a rádiót választja ébresztőnek, a hangerő szintje először alacsony, majd fokozatosan emelkedik. Így nem kell többé hirtelen felriadva ébrednie.Tartalék akkumulátor áramszünet esetéreA tartalék akkumulátor áramszünet esetén is biztosítja az időmemóriát.

ÉbresztésÉbresztések száma: 2Az ébresztés forrásaBerregőFM-rádióSzundítás (ébresztés ismétlése): Igen, 9 percenkéntÉbresztés 24 órás visszaállítása: IgenElalváskapcsoló: 15/ 30/ 60/ 90/ 120 percHangolóegység/Vétel/AdásAntenna: FM antennaHangolási sávok: FMFM frekvenciatartomány: 87,5–108  MHzBeállítható állomások száma: 20Hang
Kimeneti teljesítmény (RMS): 400 mWHangrendszer: MonóEnergiaellátásTáplálás típusa: AC bemenetVáltakozó áramú bemenet: 100–240 V; 50/60 HzÜzemi teljesítményfelvétel: < 3 WFogyasztás készenléti üzemmódban: 1 WTartalék elem: 2 db AAA (nem tartozék)

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Philips TAR3306/12 Rádiós ébresztőóra - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: