Betöltés...

Kerek kemping / piknik takaró, Spokey, átmérő 140 cm, Picnic Dots

Ár: 6.690 Ft

Kemping/piknik kerek alom, 140 cm átmérőjű Spokey Picnic DotsAlak: kerekÁtmérő: 140 cmPiknik takaró Spokey PICNIC DOTS minden piknikezni vágyó felszerelésének elengedhetetlen része.A Spokey PICNIC DOTS azok számára készült, akik szeretik az erős színeket és az autentikus dizájnt. A takaró magára vonzza a figyelmet, és biztosan kitűnik a tömegből. A takaró nagy mérete - 140 cm átmérőjű - lehetővé teszi, hogy hangulatos pikniket szervezzen a családdal vagy a barátokkal. Strandtakaróként is nagyszerűnek bizonyul. Mérete ellenére a takaró nagyon könnyű.

Minőség és kikapcsolódás a legmagasabb szinten!

A takaró kerek formája növeli a kényelmet, különösen kemény és egyenetlen felületeken . Az alumínium bevonattal ellátott vízálló PE alsó réteg véd a nedvességtől és hőszigetelést biztosít. A takarónedves fűre is kiteríthető . A PICNIC DOTS takaró felső rétegekényelmes poliészterből készült, és speciális szerkezetének köszönhetőenkönnyen tisztítható a homoktól és egyéb szennyeződésektől.

Összehajtogatva nem foglal sok helyet, így könnyen tárolható . A levehető vállpánt biztosítja a takaró kényelmes szállítását, amit különösen értékelni fog, ha gyermekekkel utazik. A takaró remek választás a fűben vagy a tengerparton való pihenés szerelmeseinek.

Műszaki adatok:

Anyag: 100% poliésztertöltelék: poliészter 80 g/m2alsó réteg: vízálló PE alumínium bevonattalkerek forma - átmérő: 140 cmméret összehajtva: 30 x 18 x 8 cmsúly: 470 glevehető vállpántmosógépben mosható 30°C-on - ne tisztítsuk vegyszerrel.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kerek kemping / piknik takaró, Spokey, átmérő 140 cm, Picnic Dots" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: