Betöltés...

Best Dream Memory Gel párna

Ár: 19.800 Ft

Best Dream Memory Gel párna    
A memory habból készült párnán lévő anyag, egy olyan egy egyedülálló lágy, mégis szilárd gél, amely a leginkább alkalmazkodó, rugalmas anyag. Legfontosabb tulajdonsága és lényege, hogy a kényelmet szolgálja, köszönhetően kémiai és fizikai tulajdonságainak.
SoftGel réteg jellemzői:
SoftGel sajátossága, hogy más szigetelő anyagokhoz képest magas hővezető képességgel rendelkezik. Csökkenti kb. 1,5 °C-kal az érintkező felület hőmérsékletét, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. A bőr hőmérséklet-csökkenése lassítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal csökkenti a szövetek oxigénigényét. Segíti a vérkeringést, sokkal nagyobb frissesség, komfort érzést, pihentetőbb éjszakai alvást biztosít.
A SoftGel káros anyagoktól teljesen mentes, így összetevői nem tudnak felszabadulni, tehát nem következhet be az anyag bomlása sem. Nem keményedik meg, nem öregszik el, tartja az elasztikus és mechanikai tulajdonságait.

SoftGel réteg vastagsága: 8 mm
SoftGel sűrűsége: 1000 kg/m3
Méret: 72 x 42 cm
Vastagsága: 12 cm
Garancia: általános

Purotex huzat
 A párnán PUROTEX szövet található, mely ökológiailag tervezett, mikroorganizmusok megtelepedését gátló huzatanyag. Mikrokapszulákkal ellátott, mely semlegesíti a különböző allergiás betegség, asztma kialakulását okozó baktériumok elszaporodását, ezáltal biztosít egészséges, tiszta, nyugodt alvási környezetet.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Best Dream Memory Gel párna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: