Betöltés...

Best Dream Bio Soya memory párna 36x68 cm

Ár: 19.900 Ft

Best Dream Bio Soya memory párna 36x68 cm
Speciálisan kialakított párna 100%-ban természetes, melynek anyagát szója növényi olajjal itattak át. Tökéletesen alátámasztja a nyakcsigolyákat megfelelő anatómiai helyzetet teremt a nyak és a váll izmainak. Kellemes illatú, nyugtató hatású tökéletes alvást biztosító párna!
A huzatanyag karbonból, ezüstből és szójából készült. Antibakteriális tulajdonsága van, megtartja a testhőmérsékletet nedvesség keletkezése nélkül, ezen felül tapintásra nagyon kellemes. Levehető huzat, amely 40 °C-on mosható.
A nyaki gerincrész párnával történő megfelelő alátámasztása elengedhetetlen fontosságú az éjszakai pihenés során. A megfelelően megválasztott magasságú és formájú fejpárna feladata, hogy a matrac és az arcunk közötti távolságot "kihézagolja" úgy, hogy közben a nyaki részt alátámasztva egyenesen tartja és tehermentesíti a nyaki tartóizmokat és engedi a nyaki csigolyák közötti porckorongok térfogat-növekedését, regenerálódását. Párnát érdemes tehát minden esetben saját testalkatunkhoz és matracunk keménységéhet igazodva próbálni.




Gyártó


Best Dream




Huzat anyaga


Soya szövet




Komfort


Keményebb komfort




Töltet


Bio Soya hab




Méretek


68 x 36 cm




Moshatóság


40°c mosható (csak a huzat)




Származási hely


Magyarország






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Best Dream Bio Soya memory párna 36x68 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: