Betöltés...

10 db Pentele Dream steppelt párna 50x70 cm, 95 fokon mosható

Ár: 50.000 Ft

10 db Pentele Dream steppelt párna 50x70 cm, 95 fokon mosható

Termék jellemzők
Szín: fehér Méret: 50×70 cm Fedőanyag: 60% pamut, 40% poliészter Töltet: 100% főzhető poliészter Töltetsúly: 600g
mennyiség: 10 db
Pentele márkáról:
Magyarországon az elmúlt években az alváskultúra változásával, az igények növekedésével nagy fejlődésen ment keresztül a matracok gyártási technológiája. A vásárlók részéről előtérbe került a komfortérzet mellett a gerincet védő, egészséges pihenés is. A kiválasztható matracok olyan széleskörű választéka áll rendelkezésre, hogy a vásárlóknak egyre nehezebb eligazodniuk a matracok, párnák, paplanok világában. Az igények pedig szinte országonként változnak. Ebbe a sokszínű matracvilágba robbant be egy széleskörű kutatás eredményeként a Pentele matrac minden igényeket kielégítő, sokféle típusával.
Már a Pentele névválasztás is a magyar származásra utal, ezzel is bizonyítva, hogy a magyar tervezés és gyártási színvonal újra versenyképes Európával, a világgal, méltán veszi fel a versenyt a felső kategóriás matracokkal. A tervezőknek fő célja volt, hogy egy olyan márkát, brandet hozzanak létre, amire a magyarok büszkék lehetnek és a vásárlók egy nagyon jó minőségű terméket kapjanak megfizethető áron. A Pentele matracok megjelenésével anyagban, összetételben, designban egy kiemelkedően jó minőségű, igényes matrac áll a vásárlók rendelkezésére.



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "10 db Pentele Dream steppelt párna 50x70 cm, 95 fokon mosható" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: