Betöltés...

Naturtex Bamboo félpárna 50x70 cm 500g

Ár: 8.190 Ft

Bamboo párna 50x70 cm 500g     
Naturtex Bamboo párna család
Az üreges felépítésű, rendkívül hajlékony és könnyű bambusz szárak az élet szinte minden területén sokoldalúan hasznosíthatóak.
A párna bambusz szálakat tartalmazó fedőanyaga selymes tapintású, hűs érzetet biztosít. A termék töltete szintén e kedvelt, örökzöld növény szárát alkotó rostok felhasználásával készül. Mindennek köszönhetően a termék nedvességfelvevő- és leadó képessége kiváló, így kellemesen száraz alvást biztosít.
Mosógépben mosható, könnyen kezelhető, formatartóA Naturtex cégről
A Naturtex Kft. már 25 éve (1989 óta) dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Immáron hatodik éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének.
A cég fő profilja a tollal/pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása. Ezen kívül széles körű termékskálánkon megtalálhatóak az ágytakarók, ágyneműhuzatok, plédek és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök.
A Naturtex teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely lehetővé teszi a magyar vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást magas minőségű alapanyagok felhasználása mellett.
Vevőinkhez igyekszünk minél több csatornán keresztül eljutni, így az egész ország területén számos viszonteladóval rendelkezünk, termékeink az országos hipermarket-láncok üzleteiben is megtalálhatóak, emellett már évek óta webáruházat is üzemeltetünk.
- A Naturtex megbízható partner:
- piaci részesedés a magyar ágyneműpiacon 25-35 %
- 2011 óta a lehető legmodernebb gyártósorok
- folyamatos fejlesztések
- piaci igényekhez való gyors alkalmazkodás
- állandó magas minőség
- környezetbarát technológia (ISO 14001)
- sokéves szakmai tapasztalat a közületi piacon
- teljes körű szolgáltatás nyújtása az ajánlatkéréstől a kiszállításig

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Naturtex Bamboo félpárna 50x70 cm 500g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: