Betöltés...

Spin mop forgófejes felmosó szett 19 liter (3db/szett)

Ár: 15.990 Ft

Spin mop forgófejes felmosó szett 19 liter (3db/szett)

Gyorsabban feltakaríthatod az egész lakást! Minden felületen használható, kíméletes a padlóval, kíméletlen a piszokkal szemben! Mikroszálas feje összeszedi a piszkot, felmosás előtt nem szükséges felsöpörniHiába dörzsölöd felmosóddal a padlót, nem adják meg magukat a makacs szennyeződések? Próbáld ki a Spin Mop felmosó készletet! Soha nem volt még ilyen egyszerű és gyors a takarítás - ráadásul segítségével a felmosás előtti sepregetést is megspórolhatod. A mikroszálas felmosófej egyedülálló tisztító teljesítményt nyújt, és összeszedi a port illetve kosz maradványokat. A 360°-ban forgatható fejet tökéletesen kicsavarhatod a forgótállal a centrifugális rendszernek köszönhetően, így a kiöntött folyadék szinte 100%-osan eltüntethető.
Főbb jellemzők:
- Spin Mop felmosó szett- Kíméletesen tisztít- Mikroszálas forgófej- Forgótálas rendszer- Vödör, teleszkópos nyél és felmosó fej a csomagban
 



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Spin mop forgófejes felmosó szett 19 liter (3db/szett)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: