Betöltés...

BASIC WiFi-s kapcsoló, egycsatornás / Wireless Smart Switch

Ár: 4.490 Ft

BASIC WiFi-s kapcsoló, egycsatornás / Wireless Smart Switch           Gyakran elgondolkozol rajta indulás után, hogy lekapcsoltad-e a villanyt, kihúztad-e a vasalót? Szeretnéd, ha az otthonodtól távol is tudnád szabályozni a világítást és az elektromos eszközöket? Vagy csak lusta vagy felkelni az ágyból éjszaka, hogy lekapcsold a villanyt? Próbáld ki ezt az egycsatornás WiFi-s kapcsolót!
Az okosotthonok egyik elengedhetetlen kelléke a távolról is vezérelhető kapcsoló, megszakító. Ez a Wireless Smart Switch alkalmas bármilyen elektromos eszköz ki- és bekapcsolására telefonos alkalmazás és internetes kapcsolat segítségével.
Az egycsatornás hálózati kapcsoló együttműködik az androidra és iOS rendszerekre is elérhető EWeLink alkalmazással. Kompatibilis az IFTTT-vel, együttműködik az Amazon Alexa-val, a Google Home-mal, így irányítható hangvezérléssel, bárhonnan ki- és bekapcsolható, illetve napi, heti és havi időzítésre is van lehetőség.
Ezzel a kisméretű kapcsolóval egy kapcsoló távvezérlésére van lehetőség. Mérete miatt könnyen kiváltható vele egy hagyományos falikapcsoló is.
Főbb jellemzők:
BASIC WiFi-s kapcsolóMérete: 85 x 38 x 25 mmWiFi szabvány: 2.4GHz IEEE 802.11 b/g/n (integrált antenna)Tápfeszültség: 90-250V AC (50 / 60Hz)Egyszerre egy eszköz vagy áramkör távirányítását teszi lehetővéKompatibilis Android és iOs rendszerekkelCsatlakoztatható Amazon Alexa, Google Assistant, Google Nest és IFTTT rendszereihez -integráció után használható hangvezérléssel isIdőzítés funkció az alkalmazáson keresztül

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "BASIC WiFi-s kapcsoló, egycsatornás / Wireless Smart Switch" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: