Betöltés...

XXL összehajtható, vízálló strandszőnyeg, piknik takaró - 210 x 200 cm

Ár: 4.490 Ft

XXL összehajtható, vízálló strandszőnyeg, piknik takaró karabineres hordtáskával - 210 x 200 cmMindannyian szeretünk egy kis pihenést a meleg napsugarak társaságában. Csak egy probléma van - mire feküdjünk le, hogy kényelmesen tölthessük az időt?
Ó, igen! Jól jön egy praktikus strandszőnyeg! Lehetővé teszi, hogy kényelmesen üljön a forró fűben vagy homokon és élvezze a pillanatot!
A NAGYMÉRETŰ STRANDTAKARÓ UNIVERZÁLIS ÉS NAGYON PRAKTIKUS TERMÉK!A termék egyszerű kialakítása mindenki számára vonzóvá teszi, és minden helyzetben kiválóan működik. Sőt, a takaró az egész családnak vagy egy baráti társaságnak kiváló, hogy mindenki elférjen. A nagy méretek lehetővé teszik, hogy mindenki kényelmesen üljön vagy feküdjön és napozzon!
SOKOLDALÚ FELHASZNÁLÁS - STRANDTAKARÓ ÉS KEMPINGSZŐNYEG EGYARÁNT!A takaró kétségtelenül fontos tulajdonsága a vízállósága - ennek köszönhetően nem csak a strandra viheted magaddal, hanem egy erdei kirándulásra vagy egyszerűen a kertbe is.
GARANCIA A KIKAPCSOLÓDÁSRA, ANÉLKÜL, HOGY A TAKARÓ MIATT AGGÓDNA!Senki sem szereti, ha a szél felfújja a takaró sarkait, és homokot szór rá. A takaró állandó igazítása sem túl kényelmes. Ezzel a strandtakaróval mindent alaposan átgondoltak - 4 könnyen használható leszúró tüske található a csomagban, így rögzítheti a takarót a földön!
PRAKTIKUS KÉSZLET - STRANDSZŐNYEG HORDTÁSKÁVAL!Annak érdekében, hogy a takarót kényelmesen hordhasd és mindenhova magaddal vihesd, egy speciális táska került a készletbe, melybe minden elemét elhelyezheted. Ennek köszönhetően könnyedén magukkal vihetik autóval vagy vonattal egy kirándulásra, vagy akár egy hátizsákba rejthetik túrázáskor, erdei kirándulás alkalmával!
KIVÁLÓ MINŐSÉG GARANTÁLT!A kempingtakaró remekül használható különféle körülmények között, többek között a nagyon tartós anyag használatának köszönhetően. Ez lehetővé teszi a szőnyeg gyakori használatát anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy elszakad. A tisztítás is csak formalitás lesz - csak öblítse le a felületet vízzel, várjon egy pillanatot, amíg megszárad, és kész!Készlet tartalma:

szőnyeg/takaró
4x műanyag leszúró tüske
Clip kampó
Hordtáska

Méretek

Szőnyeg: 210cm x 200cm
Hering hossza: 14,5 cm
Kiszerelés: 21cm x 12cm x 4cm







Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "XXL összehajtható, vízálló strandszőnyeg, piknik takaró - 210 x 200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: