Betöltés...

Naturtex Medisan matracvédő 200x200 cm

Ár: 20.590 Ft

Naturtex Medisan matracvédő 200x200 cm  
A Naturtex Medisan steppelt matracvédő. Fokozza a matrac hatékonyságát a nyugodt és pihentető alvás érdekében,valamint megóvja a szennyeződésektől. Hosszan tartó védelem, könnyű kezelhetőség. A sarkakon lévő gumipántok segítségével egyszerűen felhelyezhető. Higiénikus, 95 °C mosható. Fedőanyag: 60% pamut, 40% poliészter Töltet: 100% poliészter. Szín: fehér, Medisan szegővel
200x200 matracvédő esetében: 670 gramm
MIÉRT JÓ A MATRACVÉDŐ!
A matracvédők előnye a higiénia megtartása alvás közben. A matracok közül számos típusnak nem levehető huzata van, ezért a tisztítása nehézkes. Azoknak a matracoknak, amiről levehető a huzat, sem mosható magas hőmérsékleten. A matracvédő előnye a könnyű tisztíthatóság és az antiallergén hatás biztosítása. A matracvédők általában 30-95 fokig moshatóak, ez matracvédőnként változik. A Naturtex Medisan matracvédője 95 fokon főzhető. A magas hőmérsékletű mosással eltávolíthatjuk miden poratkát és szennyeződést. A matracvédőket könnyű leszedni és a mosógépbe rakni, nem kell bajlódni a huzat leszedésével.
Aki szeret borozni vagy csokit enni az ágyban, kiemelten ajánlott egy matracvédő használata, hogy megóvja a matracot a bor vagy csoki foltoktól.
A Naturtex cégről
A Naturtex Kft. már 25 éve (1989 óta) dolgozik azon, hogy a pihentető alvás elérése érdekében a legmegfelelőbb termékeket biztosítsa vásárlói számára. Immáron hatodik éve folyamatosan birtokolja a Superbrands márkaelismerést, valamint évek óta tagja a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének.
A cég fő profilja a tollal/pehellyel, gyapjúval, műszállal és egyéb természetes és szintetikus anyaggal töltött paplanok és párnák gyártása, forgalmazása. Ezen kívül széles körű termékskálánkon megtalálhatóak az ágytakarók, ágyneműhuzatok, plédek és a fürdőszobai textíliák is, úgy, mint törölközők, kádkilépők és fürdőköntösök.
A Naturtex teljes egészében magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely lehetővé teszi a magyar vevői igényekhez való gyors alkalmazkodást magas minőségű alapanyagok felhasználása mellett.
Vevőinkhez igyekszünk minél több csatornán keresztül eljutni, így az egész ország területén számos viszonteladóval rendelkezünk, termékeink az országos hipermarket-láncok üzleteiben is megtalálhatóak, emellett már évek óta webáruházat is üzemeltetünk.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Naturtex Medisan matracvédő 200x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: