Betöltés...

Multifunkciós háztartási tisztító, szőr eltávolító, ablaktisztító kefe

Ár: 2.790 Ft

Multifunkciós háztartási tisztító, kisállatszőr eltávolító, ablaktisztító kefeElhullajtott állatszőr és szöszök mindenhol? Netalán koszos az ablakod és a szúnyoghálód is?
A megoldás itt van az orrod előtt! 
Ha neked is fejfájást okozni az elhullajtott szőrszálak eltávolítása, akkor vesd be a ezt a Multifunkciós háztartási tisztítót, mellyel könnyedén összeszedheted az kisállatod kihullott szőrét! Húzd végig a szőrszálakkal teli felület mentén és csodáld meg a tisztaságot!
Ezzel a kütyüvel nemcsak a kárpitokat, ruhákat vagy szőnyegeket varázsolhatod újjá hanem megtisztíthatod ablakaidat, szúnyoghálókat vagy éppen a tükröt is.
A kefe egyik oldala erős szövet borítású, ami szinte mágnesként vonzza magához a lerakodott szennyeződést, és ezzel szedheted össze a szőrt és szöszt is. A másik oldalán, pedig egy vízlehúzó van, melynek segítségével, azonnal szárazra törölheted a felületeket.
A háztartási tisztító fejének egyik oldalán találsz egy kivehető kis kefét, ami a nehezebben elérhető helyekre nyújt praktikus megoldást.
A termék tulajdonságai:

Anyag: műanyag
Fej anyaga: flanel
Méret: 45 x 18 cm
Szín: szürke


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Multifunkciós háztartási tisztító, szőr eltávolító, ablaktisztító kefe" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: