Betöltés...

Naturtex Clima Control kispárna 40x50 cm 300g

Ár: 6.090 Ft

Naturtex Clima Control párna 40x50 cm 300g     
Termékleírás
 
A Naturtex különleges alvásélményt nyújtó terméke a modern technika vívmányait felhasználó Clima Control párna három fronton segíti a pihentető alvást.
1. Intelligens hőmérséklet-szabályozás: a Cell Solution Clima rostok az alvás első fázisában elnyelik és tárolják a felesleges testhőt. Az éjszakai pihenés további szakaszaiban, amikor a test már nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaadják azt, ezáltal biztosítva az optimális alvásklímát.
2. Fejlett technológia: az intelligens Cell Solution Clima rostok PCM (Phase Change Material) fázisváltó anyagból készülnek.
3. Kiemelkedő teljesítmény a mindennapi kényelemhez: a Cell Solution Clima rostok nagy hő- és nedvesség szabályozó kapacitású, innovatív szálak.
A párna 40 fokon, kímélő programon, mosógépben mosható. Tisztításnál fehér textíliákhoz ajánlott mosószert használjon!
Azoknak a vásárlóinknak ajánljuk, akik szeretik az újdonságokat, és szívesen kipróbálják az egészséges, nyugodt alvás érdekében kialakított termékeket.
Clima control nagypárna COLL (70x90 cm)
A Clima Control párna kiemelt tulajdonsága, hogy a töltetben rejlő lyocell-cell solution szálaknak köszönhetően optimális hőmérsékletet teremt alvás közben. A lyocell-cell solution szálak olyan cellulóz szálak, amelyek 6%-ban ásványi anyagokat is tartalmaznak. Ennek következtében, az alvás első fázisában elnyeli és tárolja a túlzott test hőt, az alvás további fázisaiban pedig, amikor a test már nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaadja azt, ezáltal biztosítja az optimális klímát.
A Clima Control párna főbb tulajdonságai pontokba szedve:- a Cell Solution rostoknak köszönhető természetes alvásklíma- egyenletes hőérzet- kielégíti a különböző alvási szokásokat- nagy hő- és nedvességszabályozó töltőszálak- természetes kényelmet nyújt- higiénikus, könnyen mosható- hosszú élettartam- letisztult stílus

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Naturtex Clima Control kispárna 40x50 cm 300g" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: