Betöltés...

Naturtex Aloe Vera nyári garnitúra

Ár: 20.490 Ft

Naturtex Aloe Vera nyári garnitúra   

A kiváló alvásélmény legalább olyan fontos, mint az egészséges életmód és a helyes táplálkozás. Az alvás során termelünk megfelelő mennyiségű energiát a következő napra.
Fontos, hogy olyan paplanon és párnán aludjunk, ami minden igényünket kielégíti és biztosítja számunkra a pihentető alvást.
Az Aloe Vera termékcsalád párnáinak és takaróinak fedőanyaga aloe vera kivonattal kezelt.
A kezelés közben az anyag magába szívja az aloe verát, és így alvás közben mi is élvezzük a növény jótékony hatásait, amik a következők: nyugtat, erősíti az immunrendszert, antibakteriális és antiszeptikus hatású, nyugtatja, ápolja és hidratálja a bőrt, gyulladáscsökkentő hatású, hypo-allergén. Érzékeny bőrűeknek, allergiásoknak tökéletes megoldás.
Az Aloe Vera nyári garnitúra fedőanyaga 100% poliészter microfiber, fehér színű, míg töltete 100% szilikonos poliészterszál.
Könnyen kezelhető és tisztítható termékcsalád. 40°C-on, mosógépben moshatók!
Formatartók, tapintásuk puha és rendkívül kellemes.

A vásárlás során kérünk, vedd figyelembe, hogy a termék higiéniás terméknek minősül, így nem vonatkozik rá a 14 napos elállás.(PTK 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól, 4. fejezet 6. A szerződéskötést megelőző tájékoztatás 11. § (1) l bekezdésben található - arról, ha a 29. § alapján a fogyasztót nem illeti meg a 20. § szerinti jog, illetve azokról a körülményekről, amelyek teljesülése esetén a fogyasztó elveszíti a 20. § szerinti jogát.)
















Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Naturtex Aloe Vera nyári garnitúra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: