Betöltés...

LTC intelligens, wifi vezérlésű konnektor, dugalj

Ár: 4.990 Ft

LTC intelligens, wifi vezérlésű konnektor, dugalj Egy nagyszerű, forradalmi termék, amely megkönnyíti az életét. Az intelligens konnektor a klasszikus funkcionalitást modern technológiával ötvözi.
Lehetővé teszi kedvenc elektromos eszközének csatlakoztatását és távolról történő vezérlését. Az aljzat legnagyobb előnye a WiFi hálózathoz való csatlakozás lehetősége. Ez jelentősen megnöveli a készülék képességeit.
Az alkalmazás mobileszközön történő konfigurálása után lehetőségünk van a dugalj be- és kikapcsolására, sőt még azt is beállíthatjuk, hogy mennyi ideig maradjon aktív. Ez lehetővé teszi a készülék működési idejének pontos szabályozását, és lehetővé teszi az áram megtakarítását. Sőt, a beépített villamosenergia-fogyasztásmérő segítségével nyomon követhető az áramfogyasztást, és tudatosan használhatja a csatlakoztatott eszközöket.
További előny a foglalat integrálása az Amazon Alexa és a Google Assistant hangsegédekkel. Ennek a funkciónak köszönhetően a felhasználó élvezheti az eszközvezérlés egyszerűségét a leghíresebb és legelterjedtebb hangasszisztenseken keresztül. Egy egyszerű hangutasítás elegendő az eszköz bekapcsolásához és vezérléséhez. A hangsegéddel való integrációból adódó sokoldalúság lehetővé teszi, hogy ezt az aljzatot az otthonában lévő okoseszközökhöz csatlakoztassa anélkül, hogy attól félne, hogy azok nem lesznek kompatibilisek egymással.






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "LTC intelligens, wifi vezérlésű konnektor, dugalj" című hirdetést látja. (fent)