Betöltés...

Felmosó kézi spray-el, mikroszálas kendővel - 2in1 seprű és felmosó

Ár: 3.990 Ft

Felmosó kézi spray-el, mikroszálas kendővel - 2in1 seprű és felmosó egybenHatékony nedves és száraz padlótisztításA 360°-ban forgatható fej minden zugba és résbe bejutKönnyen és gyorsan használható350 ml víz vagy tisztítószer tartályErgonomikus markolat, könnyű és masszív szerkezetGyors és hatékony száraz és nedves felmosásLevehető mikroszálas felmosórongy - mosható
NINCS TÖBBÉ VÖDÖR VAGY PISZKOS VÍZBEN VALÓ CSAVARÁSNagy előnye a saját víztartály, ahová a tisztítószerrel együtt töltheti a vizet. Ezután a fogantyún lévő karral aktiválja a sprayrendszert, amely a vizet az Ön előtt lévő padlóra vagy csempére permetezi. Ezután egy mikroszálas ronggyal mossa le a kívánt padlót vagy csempét.
A területet szárazon is felmoshatja. A mikroszálas anyag könnyen összegyűjti a port és a szennyeződéseket. A kiváló minőségű mikroszálas rongyot a munka elvégzése után akárhogy kimoshatja.
MINDEN FELÜLETET HATÉKONYAN TISZTÍTA fa- és laminált padlónak kevesebb nedvességre van szüksége, a linóleum és a csempe viszont többet bír. A nedvességszabályozásnak köszönhetően a felmosót bármilyen felületen használhatja anélkül, hogy aggódnia kellene a károsodás miatt.
A speciális mikroszálas kendő nagyon jól felszedi a port, és eltávolítja a szennyeződéseket a különböző felületekről.
HOGYAN HASZNÁLJÁK A FELMOSÓT?Töltse fel a tartályt vízzel és mosószerrel. A tartályt illessze a helyére. Spicceljen és mosson fel. Könnyen és egyszerűen használható. Tényleg bárki meg tudja csinálni.
Műszaki leírás.

Magasság: 126 cm
Felmosó mérete: 40 x 13 cm
Anyag: ABS, alumínium, mikroszálas anyag
Szín: fehér
Saját víztartállyal rendelkező felmosó, amely a fogantyú megnyomásával permetezhető ki
A termék kézi használatú
Gyors és hatékony száraz és nedves felmosás - permetezze a padlót a szórófejjel és mossa fel
A víztartálynak köszönhetően nem kell vödröt vinni és a ruhát piszkos vízben kifacsarni.
Töltse fel a tartályt vízzel vagy mosószeres vízzel - kb. 350 ml.
360°-ban forgatható fej
Tisztító kaparó tartozék
Levehető mikroszálas felmosórongy - mosható
Egyszerű összeszerelés és könnyű összecsukhatóság


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Felmosó kézi spray-el, mikroszálas kendővel - 2in1 seprű és felmosó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: