Betöltés...

Naturtex Frottir vízzáró matracvédő PVC-vel 90x200 cm

Ár: 9.890 Ft

Naturtex frottír vízzáró matracvédő PVC-vel 90x200 cm

Az egyik oldalán frottír, másik oldalán PVC anyagú vízzáró matracvédő megóvja a matracot a szennyeződésektől, használatával jelentősen meghosszabbítható a annak élettartama.
A matracvédő négy sarkán gumipánt van, mely biztonságos rögzítést tesz lehetővé.
PVC-s matracvédőinket víztaszító hatásuk és könnyű tisztíthatóságuk miatt kifejezetten ajánljuk kisgyermekes családoknak, illetve beteggondozási célokra.
Termék jellemzők
-Fedőanyag: 80% pamut 20% poliészter
-Hátoldal: 100% PVC
-Szín: fehér
-Moshatóság: 95 ?C
Miért jó a matracvédő!
A matracvédők előnye a higiénia megtartása alvás közben. A matracok közül számos típusnak nem levehető huzata van, ezért a tisztítása nehézkes. Azoknak a matracoknak, amiről levehető a huzat, sem mosható magas hőmérsékleten. A matracvédő előnye a könnyű tisztíthatóság és az antiallergén hatás biztosítása. A matracvédők általában 30-95 fokig moshatóak, ez matracvédőnként változik. A Naturtex matracvédője 95 ?C főzhető. A magas hőmérsékletű mosással eltávolíthatjuk miden poratkát és szennyeződést. A matracvédőket könnyű leszedni és a mosógépbe rakni, nem kell bajlódni a huzat leszedésével.
Aki szeret borozni vagy csokit enni az ágyban, kiemelten ajánlott egy matracvédő használata, hogy megóvja a matracot a bor vagy csoki foltoktól.
 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Naturtex Frottir vízzáró matracvédő PVC-vel 90x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: