Betöltés...

CURVER "ESSENTIALS" SZEMETES 40L

Ár: 10.591 Ft

Méretek (szé x mé x ma):374x331x550 mm Funkcionális szemetes kosár a helyiségek könnyebb tisztántartása céljából. Tökéletes választás a konyhába, fürdőszobába, valamint az irodába. A kosár kiváló minőségű műanyagból készült. A fedél szerkezete biztosítja a kosár tartalmának folyamatosan elzárt és láthatatlan tárolását. A szemetes nyitása lábbal történik egy speciális pedállal, ezzel is segítve a kéz higiéniájának a megőrzését.

A jótállási jegy az alábbi linken elérhető:
https://www.curver.hu/jotallasi-jegy-78 A Curver Essentials szemetes mindenki számára ideális választás, aki praktikusan, kényelmesen, ugyanakkor dekoratívan szeretné megoldani az irodájában, lakóterében a hulladéktárolást. Az, hogy milyen kinézetű, kialakítású szemetes kukát használunk a mindennapokban, sokszor csak egy másodlagos kérdés marad, holott korántsem mindegy. Amikor elkezdjük használni a megvásárolt kukát, csak akkor jövünk rá, hogy talán másikat kellett volna választani, mert az jobb, szebb, praktikusabb lett volna.

A Curver Essentials szemetes úgy került kialakításra, hogy teljes mértékben eleget tegyen az átlagfelhasználó igényeinek. Anyaga kiváló minőségű műanyag, ami garantálja, hogy maximálisan ellenáll a mindennapos használat során keletkező erőhatásoknak, ennek eredményeképpen pedig hosszú éveken keresztül is be tudja tölteni a szerepét. Az egyszerű, letisztult kinézetéből adódóan a lakás bármely pontján megállja a helyét a fürdőszobától kezdve, a nappalin keresztül egészen a dolgozószobáig. A fedelet az alsó részen található pedál segítségével lehet mozgatni.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "CURVER "ESSENTIALS" SZEMETES 40L" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: