Betöltés...

Nedis RDFM4000WT Rádiós ébresztőóra - Fehér

Ár: 12.180 Ft

Ha imád zenét hallgatni főzés vagy mosogatás közben, de nincs hely egy rádiónak, a Nedis® szekrényre szerelhető FM rádiója kínálja a tökéletes helytakarékos megoldást.
Szerelje a konyhaszekrényre vagy a polcra a mellékelt fúrási sablonnal és csavarokkal.
A rádió visszaszámláló funkciót és hangriasztással felszerelt stopperórát tartalmaz, így azt konyhai időzítőként is használhatja.
Azonban ez a szekrényre szerelhető rádió még ennél is sokoldalúbb. Képzelje el, hogy a műhelybe vagy a melléképületbe szereli fel, vagy akár a hálószobájába, mivel órás rádióval is rendelkezik, amely szundi gombot, illetve elalvási időzítőt is tartalmaz, így kedvenc zenéjére aludhat el.
A 30 előbeállításnak és az AUX bemenetnek (CD-lejátszó, MP3-lejátszó vagy okostelefon csatlakoztatásához) köszönhetően hangulatának vagy tevékenységének megfelelően választhat rádióállomás, saját lejátszási listája vagy kedvenc podcastja közül.

AnyagPVCBemeneti feszültség230 VAC 50 HzCsatlakozók bemenet1x 3.5mmCsatlakozók kimenet1x 3.5mmDugaszEuro / Type C (CEE 7/16)Elemtípus2x AA/LR6Képernyő méret2 "Képernyő/típusLCDKijelzőLCDMegszólalt a FM Gyakorisága87.5 - 108.0 MHzOuter product dimensions(DxWxH)120 x 245 x 48 mmRádióÉbresztőóraRádióIdőzítőRádióSzundi gombRádióVisszaszámlálás FunkcióRádiósávokFMSzámos előre beállított állomás30SzínFehér/BronzSzundi funkcióIgenTávirányítóNemtuning TypePLL

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Nedis RDFM4000WT Rádiós ébresztőóra - Fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: