Betöltés...

Ruhaszárító, kültérre, 4 kar, szárítási kapacitás 40 m

Ár: 32.563 Ft

Ruhaszárító, kültérre, 4 kar, szárítási kapacitás 40 m A kültéri ruhaszárító 40 m szárítókötelek teljes hossza 4 karral van kialakítva és kültéren használható.
A felhasználói kényelem érdekében a modell állítható összecsukható mechanizmussal rendelkezik, az esernyő elv szerint. A tervezési jellemzők lehetővé teszik a vezetők problémamentes elforgatását. A ruhaszárító kiváló minőségű alumíniumból készült, amely tartósságot biztosít a szerkezetnek. A műanyag elemek megbízhatóan rögzítik a modellt a felhasználó számára kényelmes helyzetben, ami kényelmes működési feltételeket teremt. A ruhák szárítására szolgáló zsinórok kopásálló szálakból készülnek, amelyek ellenállnak a kopásnak, deformációnak és szakadásnak. A zsinórok teljes hossza 40 méter, ami lehetővé teszi akár 5 adag mosógép egyidejű szárítását. A konzolon elhelyezett kényelmes fogantyú lehetővé teszi a szárítógép könnyű és könnyed elhelyezését és összecsukását. Amikor összecsukja a szárítót, a karok automatikusan visszahúzódnak a konzolba, ami megvédi őket a szennyeződéstől és a víztől. A szárító kihajtásakor a karok könnyen eltávolíthatók a konzolokról, a kiegészítő automatikus húzómechanizmus pedig gondoskodik arról, hogy a karok mindig szilárdan és biztonságosan feszítve legyenek. Láb átmérője: 4 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Ruhaszárító, kültérre, 4 kar, szárítási kapacitás 40 m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: