Betöltés...

Mini ultrahangos párásító 300ML hideg gőzzel, aromaterápia otthonra, autó, LED lámpával, sötét fa árnyalattal

Ár: 11.885 Ft

Az ultrahangos párásító egy innovatív termék, amely számos előnnyel jár a környezet kényelmében és egészségében, amelyben használják. Ez a párásító prémium és megbízható élményt nyújt.

Egyedülálló kialakításával ez a párásító kiemelkedik az anyagok minőségéről, amelyekből készült, kombinálva az ABS-t, a PP-t és az elektronikus eszközt a tartós és hatékony működés érdekében.

Az ultrahangos párásító több funkciót kínál a kényelem javítása érdekében. Először is fejlett ultrahangos sterilizálási funkcióval rendelkezik, amely hozzájárul az egészséges és tiszta környezet fenntartásához. Párásító és aromaterápiás funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kellemes és pihentető légkört élvezhessen otthonában, irodájában vagy autójában.

Ez a párásító könnyen telepíthető, mind USB-porton keresztül, mind elektromos forráshoz csatlakoztatva. Így nemcsak otthon, hanem autóban, lakókocsiban vagy utazásban is használhatja, változatos alkalmazással különböző környezetekben, például autóban, lakókocsiban, kültéri levegőben, szállodában, garázsban, kereskedelmi helyiségben vagy otthon.

Alacsony, kevesebb, mint 36 dB zajkibocsátásával a párásító csendes és kellemes környezetet teremt az alvás vagy a koncentráció zavarása nélkül.

Az ultrahangos párásító 300 ml-es nagyvonalú tartályral rendelkezik, amely óránként 30 és 45 ml közötti ködkibocsátást biztosít. Könnyen szabályozható, párásító funkcióval is rendelkezik a kívánt páratartalom beállításához.

Ennek a párásítónak a kialakítása elegáns és vonzó, Mély (sötét színű) fa gabona. Többszínű LED-es lámpával is rendelkezik, amely használat közben kellemes hangulatot kölcsönöz.

Összefoglalva, az ultrahangos párásító kiváló választás azok számára, akik tiszta, friss és jól párásított levegőt szeretnének élvezni, kellemes és pihentető aromák hozzáadásának lehetőségével, függetlenül attól, hogy hol vannak. Akár otthon, akár autóban, akár más helyiségekben használják, ez a kiváló minőségű párásító bizonyítja hatékonyságát, és segít élvezni a kényelmes és pihentető légkört.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Mini ultrahangos párásító 300ML hideg gőzzel, aromaterápia otthonra, autó, LED lámpával, sötét fa árnyalattal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: