Betöltés...

CURVER "DUO" PEDÁLOS SZELEKTÍV SZEMETES 21L

Ár: 13.090 Ft

Méretek (szé x mé x ma):405x300x420 mm A háznál vagy az irodánál is hasznos a szelektív hulladékgyűjtő, amire egyre többen odafigyelnek. A szemetes külön rekeszei megkönnyítik a szelektív hulladékgyűjtést bárhol használjuk. A szelektív szemetes a funkcionalitás és a környezetbarát felhasználás ötvözete. A hulladéktároló nyitása lábbal, egy speciális pedállal történik, így a kezek tiszták maradnak. A fedél szerkezete biztosítja a kosár tartalmának folyamatosan elzárt és láthatatlan tárolását.
 

A Curver pedálos szemetes szelektív változata remek szolgálatot tesz a lakásban, irodában, üzletben egyaránt. Napjainkban egyre nagyobb szerepet kap az ökológiai lábnyomunk csökkentése, amire mi más lenne a legjobb módszer, mint a mindennapokban keletkező hulladék szelektív kezelése? A professzionális tervezésnek köszönhetően a szemetes belseje külön rekeszekből áll, ami lehetővé teszi, hogy egymástól elszeparálva gyűjtsük a papír, a műanyag, illetve az egyéb hulladékokat.

A fedél nyitásárt-zárásáért a szerkezet aljára rögzített pedál gondoskodik, amire egyszerűen csak rá kell lépnünk, amikor használni kívánjuk a kukát. Mivel kézi érintésre nincs szükség, ezért az ujjainkat nem kell beszennyeznünk. A könnyű kezelhetőség csak egy pozitívum a sok közül, emellett még a kiváló stabilitás, strapabírás és a kimagasló időtállóság is azt bizonyítja, hogy a Curver szelektív szemetes mindenkinek ideális választás, aki kiemelt figyelmet szeretne fordítani a környezettudatos hulladéktárolásra a mindennapokban.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "CURVER "DUO" PEDÁLOS SZELEKTÍV SZEMETES 21L" című hirdetést látja. (fent)