Betöltés...

48 órás utántöltő Thermacell

Ár: 12.846 Ft

48 órás védelem akár hordozható, akár asztali Thermacell készülékeihez! Élvezze a szúnyogcsípés mentes teraszt, erkélyt, kertet, vagy használja túrázáshoz, kiránduláshoz, kempingezéshez.



Thermacell



A termacell cég a hordozható energiaforrás alapú technológia kiaknázásával vált világhírűvé. Termékeiket az USA hadserege is tesztelte és folyamatosan használják olyan bevetéseken, ahol a szúnyogok által terjesztett betegségek veszélyeztetnék a katonák egészségét.

A Thermacell utántöltő 48 órás változatát használhatja hordozható (MR-450X, MR-300K, MR-300G) és asztali Halo Mini készülékeinkhez is.



A csomag 12 db utántöltő lapkát tartalmaz, amelyek mindegyike 4 órán keresztül képes távoltartani a vérszívókat a kívánt területtől és 4 db melegítő gázpatront. Így jön létre a 48 órás védelem!





Thermacell 48 órás utántöltő



A Thermacell utántöltő lapkák és gázpatronok akár több alkalomra, több napra is elegendőek lehet, hiszen a melegítés és így a lapka felhasználása bármikor kikapcsolható. Ha kikapcsoljuk a gépet a melegítés abbamarad, a kipárolgás megszűnik. Ha egy másik napon vagy néhány hét elteltével szeretné tovább használni az sem okoz gondot. A lapkák kiszáradásáig (4 óra) és a gázpatronok kifogyásáig (12 óra) újra és újra használhatóak. A kiszáradást a lap színének változása jelzi. Világoskékből fehérré válik, ekkor szükséges a cseréje.





További tudnivalók a Thermacell utántöltő lapkákról:

FONTOS!

Ne használja zárt térben, se sátorban!

Csak és kizárólag termacell szúnyogriasztó készülékekkel használja. Egyedülálló összetevőkkel rendelkezik, amelyek nem azonosak a más, hagyományos beltéri és kültéri szúnyogriasztó készülékek összetevőivel.







Ha a termék elnyerte tetszését, rendelje meg online, gyorsan, egyszerűen, pár kattintással! Vegye meg elképesztően jó áron webáruházunk kínálatáról, fizesse ki a terméket biztonságosan bankkártyával, és igényeljen kényelmes házhoz szállítást, hogy ki se kelljen otthonról tennie a lábát a termékért!






Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "48 órás utántöltő Thermacell" című hirdetést látja. (fent)