Betöltés...

Függő konyhai csaptelep, fekete flexibilis kifolyócsővel, kerámiabetétes, szatén rozsdamentes acélból

Ár: 9.990 Ft

Függő konyhai csaptelep, fekete flexibilis kifolyócsővel, kerámiabetétes, szatén rozsdamentes acélból



Ez a letisztult formavilágú, elegáns mosogató csaptelep rugalmas kifolyócsővel ellátott, lehetővé téve a cső 360°-ban történő szabad pozícionálását így nagy kényelmet biztosít a mindennapi konyhai munkák során. A flexibilis kifolyócsövét bármilyen alakúra állíthatja, és az aktuális igényeihez igazíthatja. Nagy pontossággal beállíthatja a vízsugár magasságához és tartományához. Lehetővé teszi, hogy könnyedén öntsön vizet, pl. egy nagy fazékba. A rugalmas kifolyócső akkor is remek megoldás, ha nincs hely egy többrekeszes mosogatónak.


A perlátor korlátozza a vízáramlást, miközben egyenletesen osztja el a víznyomást. Használatával akár 80% vizet takarít meg és megakadályozza a vízkő felhalmozódását is. Ezt az univerzális csaptelepet használva nem pazarolja a vizet otthonában, miközben kíméli a környezetet, egyúttal csökkenti háztartása költségeit.


Könnyen tisztán tartható, ellenáll az elszíneződésnek és a mechanikai sérüléseknek, köszönhetően a kiváló minőségű anyaghasználatnak. A csaptelep tartós rozsdamentes acélból és szilikonból készült, kitűnően fog illeszkedni konyhája összképéhez, hosszú évekig fogja szolgálni Önt.


Tulajdonságok:



Szín: fekete/ezüst
Anyag: szilikon, kerámia, szatén rozsdamentes acél
Forgatható kifolyócső: 360° 

Állítható magasság
Kerámia fej
Lecsavarozható perlátor
Átmérő: 3/4
Tömlő hossza 50 cm
Méretek: 8x56 cm
Súly: 1,175 kg
csomag súlya: 1,552 kg


A csomag tartalma:



1 db függő konyhai csaptelep flexibilis kifolyócsővel
1 db menetes cső
2 db flexibilis bekötőcső (50 cm)




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.11
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Függő konyhai csaptelep, fekete flexibilis kifolyócsővel, kerámiabetétes, szatén rozsdamentes acélból" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: