Betöltés...

Leifheit Linomatic 500 Plus Ruhaszárító

Ár: 99.870 Ft

A Linomatic 500 Plus már többszörösen bizonyított kötél-automatikát kínál, magassága egyénileg állítható.
Mint minden Linomatic ruhaszárítónál, a kötelek zárt állapotban a szennyeződéstől védve a tartókarokban helyezkednek el. Tiszta szárítókötelek, tiszta ruha!
A kinyitást megkönnyíti a karra szerelt fogantyú, amellyel a szárító kényelmesen, állva és erőkifejtés nélkül nyitható és csukható össze.
További előny a beépített feszítőszerkezet. Hogy a kötelek mindig feszesek legyenek, egyszerűen váltsa át a csúszófej piros karját.
A bevált kötél-automatikának köszönhetően összecsukáskor a kötelek automatikusan visszahúzódnak s a tartókarban elhelyezkedne védve maradnak. A következő használatkor pedig automatikusan újra kifeszülnek.
Nincs többé piszkos kötél, mely a hagyományos kültéri ruhaszárítók esetében csúnya csíkokat hagy a ruhán.
A kötelek magassága egyénileg állítható: tíz fokozata közül választhat 1,06 és 1,72 méter között. Így a külső, magas köteleket is kényelmes magasságba tudja állítani.
A 50 méter hosszú kötélre akár öt mosógépnyi ruha is kiteríthető. A maximálisan 2,03 méter hosszú kötelekre még olyan nagyméretű ruhadarabok is kényelmesen elférnek, mint a lepedők vagy az asztalterítők.
Minden karon két vállfatartó található, melyek nyolc ing vagy blúz ráncmentes szárítását teszik lehetővé.
Az összes felhasznált anyag időjárás- és UV-álló. Tartozék: fedeles talajhüvely a bebetonozáshoz.
Tartozékként kapható csavarozható talajhüvely, valamint a praktikus EasyClip apró-ruha tartó a még több szárítófelülethez.

Kültéri ruhaszárító automatikus kötélvisszahúzással – tiszta kötelek és ruhákZárt állapotban a kötelek a szennyeződésektől védetten a tartókarokban helyezkednek el.A tartókaron lévő fogantyúval a kinyitás és az összecsukás gyerekjáték.10-fokozatú magasságállítás az optimális magasság beállításáhozFeszítőszerkezet a mindenkor feszes kötelekhezA tartókarok zárósapkájánál nyolc ruhaakasztó található vállfák számára, kiegészítő szárítófelületet biztosítva50 méter kötélhossz öt mosógéptöltethezBebetonozható talajhüvellyel

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Leifheit Linomatic 500 Plus Ruhaszárító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: