Betöltés...

Rádiójel vezérelt digitális ébresztőóra, fekete, Techno Line WT 482

Ár: 21.330 Ft

Rádiós ébresztőóra rádiójel vezérlésű órával

Rádiós ébresztőóra
12 / 24 órás időkijelzés
FM rádióadók tárolásával

A WT 482 egy modern rádiós ébresztőóra nagy, áttekinthető kijelzővel, és egy különleges kialakítással, ami a készüléket jelentősen megkülönbözteti a klasszikus rádiós ébresztőóráktól. A fokozatmentes fényerő beállításnak köszönhetően az óra rossz világítási körülmények között is nagyon jól leolvasható. A beállítható elalvás-időzítő mellett ez a modern ébresztőóra még két ébresztést is kínál, az igen kedvelt szunnyadás-funkcióval. A WT 482-vel a 10 leginkább kedvelt rádióadóját tárolhatja, úgy, hogy a kedvenc adók között könnyedén tud ide-oda kapcsolni.

Jellemzők:
10 rádióállomás tárolható
Elalvás időzítő
Rádiójel vezérlésű óra
2 ébresztés szundi funkcióval
Ébresztés rádióval vagy hangjelzéssel
A fényerő fokozatmentesen beállítható

Műszaki adatok:
Funkciók: 12 órás kijelzés,24 órás kijelzés,Riasztás,Rádiójel (DCF77 és egyéb) · Házszín: Fekete · Kijelző (digitális/mechanikus/analóg): Digitális · Kivitel: Rádiójel vezérlésű · Méret, magasság: 76 mm · Méret, mélység: 102 mm · Méret, szélesség: 174 mm · Riasztási idők: 2 · Tápellátás: Kábel · Típus: Ébresztőóra

Szállítás tartalma:
Ébresztőóra,Használati útmutató.,Hálózati adapter



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Rádiójel vezérelt digitális ébresztőóra, fekete, Techno Line WT 482" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: