Betöltés...

12 db-os Mercaton törölköző akasztóval, pakisztáni pamut, HORECA számára, 500 g/m², 50 x 90 cm, fehér

Ár: 27.589 Ft

12 db-os Mercaton törölköző akasztóval, pakisztáni pamut, HORECA számára, 500 g/m², 50 x 90 cm, fehér
Fedezze fel a luxust és a hatékonyságot a HORECA iparban a pakisztáni pamut Mercaton törölközőkészlettel. Ezek a törölközők a legmagasabb minőségű pakisztáni pamutból készülnek, garantálva:
- Kiváló felszívódás
- Kiváló tartósság
- Kiváló kivitel
A praktikum fokozása érdekében akasztókkal felszerelt törölközők megfelelnek a legmagasabb minőségi és kényelmi követelményeknek. A finom és tartós rostjairól híres pakisztáni pamut a következőket kínálja:
- Nagyobb abszorpciós kapacitás
- Fokozott ellenállás a hosszan tartó használattal szemben
A fehér szín egy csipetnyi eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz minden HORECA térnek, kiegészítve bármilyen belsőépítészetet.
A törölközők ellenállnak az ismételt mosásnak és a magas hőmérsékletnek, garantálva, hogy frissek és kiváló minőségűek maradnak még a legigényesebb kereskedelmi környezetben is.
Műszaki adatok:
- Anyaga: 100% pakisztáni pamut
- Súly: 500 g/m²
- Vezeték: 20/2
- Méretek: 50 x 90 cm
- Szín: fehér
- a készlet 12 törölközőt tartalmaz
A Mercaton pakisztáni pamuttörölközőkkel győződjön meg arról, hogy minden ügyfél különlegesnek és jól kiszolgáltnak érzi magát, prémium minőséget és kényelmet kínálva számukra bármely HORECA térben.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "12 db-os Mercaton törölköző akasztóval, pakisztáni pamut, HORECA számára, 500 g/m², 50 x 90 cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: