Betöltés...

3. szett Prosoape Bumbac 70×130cm 550 gr/mp Mercaton Border Cappuccino

Ár: 17.243 Ft

3 pamut törölköző készlet 70×130cm 550 gr / m² Mercaton Border Cappuccino felejthetetlen élményt nyújt, mint egy 5 csillagos szállodában, minden alkalommal, amikor használják. Az a modell, amellyel a törülközőket az alapra díszítik, kifinomult levegőt biztosít számukra, és az anyag minősége idővel biztosítja az ellenállást. Még többszöri mosás után sem fakulnak ki a színek, és az anyag nem hígul vagy szöszkösödik.
A törülköző kiváló minőségű pakisztáni pamutból készül, ami azt jelenti, hogy puha és kellemes tapintású textúrát élvezhet. A pamut természetes anyag, amely kiváló vízfelvételéről ismert. Tartós és tartós, ez a törülköző frissességet és kényelmet nyújt, amikor használja.
Jellemzők 3 pamut törölköző készlet 70×130cm 550 gr / m² Mercaton Border Cappuccino

Anyaga: 100% pakisztáni pamut
Rövid menet
Sűrűség: 550 gr./nm
Méret: 70×130 cm
Menet: 20/2
Származási ország: Pakisztán
Modell: Mercaton Border
A törülközőt akasztókkal látják el a fogason

Mosási utasítások:

Mosógépben legfeljebb 60 Celsius fokon mosható.
Szárítsa meg a szárítógépben alacsony hőmérsékleten.
Ne vasaljon.
Ne tisztítsa kémiailag.
Ne használjon fehérítőt.
Ne közelítse meg a terméket tűzhöz.

jó tudni:

A minőségi fürdőlepedőknek minden mosás után meg kell őrizniük tulajdonságaikat, puha, bolyhos és gyengéd tapintásúaknak kell maradniuk. A pamut több mosás után megtartja hosszú, bolyhos szálait. A fürdőlepedő praktikus és fokozott kényelmet biztosít, amely megfelelő elhelyezés esetén még a fürdőszoba megjelenését is szépítheti.

Ezért különös figyelmet kell fordítani a fürdőlepedők kiválasztására, hogy a befektetés megérje a pénzt. A törülközők kiválasztásakor figyelembe kell venni az anyagot, amelyből készültek, a méretet és a súlyt, a szövés módját, de a mintát vagy a színeket is.

A fürdőlepedőt arra használják, hogy körbeborítsák a testet, becsomagolják a hajat vagy töröljék a kezüket. Ezért a fürdőlepedőknek minőségi, higiénikus és nedvszívó anyagokból kell készülniük.



A fénynek köszönhetően, amelynek a termékek fényképezés közben ki vannak téve, valamint a fényképezőgép vakuja miatt, a termékek különböző árnyalatokat kaphatnak. Az árnyalatok számítógépenként eltérőek lehetnek.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "3. szett Prosoape Bumbac 70×130cm 550 gr/mp Mercaton Border Cappuccino" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: