Betöltés...

Általános tisztítószer alkoholos 1 liter Prime Source_1101

Ár: 1.501 Ft

Általános tisztítási feladatokhoz terveztek, és amely alkoholos összetevőket tartalmaz a hatékony tisztítás és fertőtlenítés érdekében. Az ilyen típusú tisztítószerek különösen hasznosak a felületek gyors és hatékony tisztítására, valamint a baktériumok és vírusok eltávolítására. PH: 5-6
Tulajdonságok:

kiszerelés: 1 literes flakon.
alkohol tartalom: alkoholos összetevőket tartalmaz, amelyek hatékony fertőtlenítő hatást biztosítanak.
felhasználási területek: alkalmas különböző felületek, például üveg, műanyag, rozsdamentes acél, munkalapok, ajtókilincsek, asztalok, és egyéb mosható felületek tisztítására.
hatékonyság: hatékonyan távolítja el a zsírt, szennyeződéseket és kórokozókat.
Előnyök:

fertőtlenítő hatás: az alkoholos összetevők hatékonyan elpusztítják a baktériumokat és vírusokat, biztosítva a tiszta és higiénikus felületeket.
gyors száradás: az alkohol gyorsan elpárolog, így a tisztított felületek gyorsan megszáradnak, nem hagyva csíkokat vagy foltokat.
sokoldalúság: egyetlen termékkel számos tisztítási feladatot elvégezhetsz, csökkentve a különféle tisztítószerek szükségességét.
friss illat: az alkoholos tisztítószerek gyakran friss illatot hagynak maguk után, ami különösen kellemes lehet a háztartásokban és munkahelyeken.
GHS piktogram:

Figyelmeztetés: Figyelem
Figyelmeztető (H) mondatok: H319: Súlyos szemirritációt okoz.
Általános tisztítószer alkoholos 1 liter Prime Source_1101 termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Katalóguskód: 55987


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.05
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Általános tisztítószer alkoholos 1 liter Prime Source_1101" című hirdetést látja. (fent)