Betöltés...

Bútorjavító készlet, markerekkel és viaszkrétákkal, 10 db-os színskálával, kiegészítőkkel

Ár: 3.890 Ft

Bútorjavító készlet, markerekkel és viaszkrétákkal, 10 db-os színskálával, kiegészítőkkel 



A bútorokon keletkezett kisebb sérülések, felületi karcolások mostantól könnyen kijavíthatók ezzel a bútorjavító készlettel. A javítás folyamata egyszerű, a mélyebb sérüléseket először viasszal töltjük ki, majd a fa szerkezetét a megfelelő marker színnel megrajzoljuk.


A készlet lehetővé teszi a polcok, bútorok, ajtók és egyéb fából és faalapú anyagokból készült berendezési tárgyak sérüléseinek gyors javítását.


A javítókészlet használata után nem kell hosszú ideig várnia, amíg a javítóanyag megszárad. De ez még nem minden, a javítás helyén lévő bevonat karcálló. A félkemény viaszkréta alapozóréteg egyszerűen felhordható, majd a javítást egy azonos színű filctollal egészítjük ki. Ez olajálló tintát tartalmaz, amely garantálja a hosszan tartó hatást.


A készlet széles színskálát tartalmaz, 10 különböző: tölgy, cseresznye, mahagóni, juhar, dió, gesztenye, fenyő, fekete, fehér, szürke színek. Használhatja világos, sötét és közepes árnyalatú bútorokhoz. Ezen túlmenően, adunk egy univerzális színtelen markert, amely megfelel bármilyen típusú lakk színének, és fényes hatást kelt.


Tulajdonságok: 




Egyszerűen használható
Gyorsan szárad
Karcálló bevonat
Széles színskála
Színek száma: 10 - tölgy, cseresznye, mahagóni, juhar, dió,
gesztenye, fenyő, fekete, fehér, szürke + színtelen.
Típus: javító filctollak és -viaszok
Anyag: műanyag
Markerek méretei: 13,5×2×2 cm
Zsírkréta méretei: 7×1,3×1,3 cm
A készlet súlya: 0,295 kg


A csomag tartalma: 




10 db filctoll
10 db viaszkréta
1 db hegyező
1 db színtelen filctoll
Zárható tok




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.03
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Bútorjavító készlet, markerekkel és viaszkrétákkal, 10 db-os színskálával, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP