Betöltés...

Leifheit Classic Tower 270 Ruhaszárító - Fekete

Ár: 22.100 Ft

A Leifheit Classic Tower 270 toronyszárító nemcsak rengeteg helyet kínál a szennyes szárításához, hanem modern fekete dizájnjában igazi szemet gyönyörködtető is! A mindössze 68 x 68 cm-es praktikus alapterületigényével a toronyszárító bárhol elhelyezhető. A három toronyszintes szárítószint 27 méter szárítási hosszal 3 mosógéptöltet számára biztosít elegendő helyet. A mosótorony még praktikusabbá válik a vázzal és a szárítóállvány szintjeivel, amelyek mindegyike lehajtható. Ez azt jelenti, hogy csak az egyik oldalát lehet használni, és a hosszú ruhaneműknek is van helyük száradni. A 4 stabil görgő 360°-ban forgatható csuklóval rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a szárítókeret minden irányba mozgatható. A Leifheit szárítóállvány különösen alkalmas olyan családok számára, ahol kevés hely van a szennyes felakasztására. Amikor a Classic Tower 270 nem használatban van, könnyen összecsukható és tárolható. A nagyon kompakt és 1,26 méter magas, fekete színű ruhaszárító könnyen elfér a szekrény és a fal között.

A kompakt toronyruhaszárító elegáns fekete kivitelbenNagy szárítási felület kis helyenHárom szárítóállványszint, összesen 27 méter szárítási hosszal, helytakarékos kialakítás, méretei 126 x 68 x 68 cm (HxSxBxT).Összecsukható szárítóállvány ideális hosszú ruhaneműkhöz isA keret félig összecsukható az egyoldalas használathozKönnyen mozgatható 4 mozgatható görgővel

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Leifheit Classic Tower 270 Ruhaszárító - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: