Betöltés...

Jar Platinum All In One Lemon Mosogatógép kapszula 2x110db

Ár: 17.699 Ft

Termék információk:
A Jar Platinum all-in-one mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is, és ragyogóan tiszta edényeket hagy maga után. A Jar Platinum tisztítóerejében bízva bármilyen ételt kedvére elkészíthet, hiszen a termék még a zsíros szűrőt is megtisztítja, ragyogóan tiszta edényeket és friss illatú mosogatógépet hagy maga után. A Jar egyetlen kapszulában ötvözi a folyékony és a por állagú mosogatószerek erejét. A rendkívül gyorsan oldódó párnácska szinte azonnal kifejti tisztító hatását, így gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát. Ráadásul rendkívül egyszerűen használható: nem kell kicsomagolni, egyszerűen csak helyezze a kapszulát a mosogatógép mosogatószer-adagolójába!

Jellemzők:
A Jar Platinum mosogatókapszula már az első mosogatás alkalmával elbánik még a makacs szennyeződésekkel is
Segít megelőzni a zsíros szennyeződések lerakódását a mosogatógépben, és még a zsíros szűrőt is megtisztítja
Sót és öblítőt is tartalmaz, óvja az üveget és az ezüstneműt
Kellemesen friss illatot hagy maga után a mosogatógépben
A mosogatókapszula rendkívül gyorsan oldódik vízben
Gyárunk 100%-ban megvásárolt, megújuló villamosenergiát használ

Elkészítés és felhasználás:
Helyezze a tablettát az adagolóba, majd zárja le a fedelét! A tablettához mindig száraz kézzel nyúljon! Ne csomagolja ki a tablettát és ne szúrja ki a fóliát! Használat után mindig zárja vissza a mosogatótablettákat tartalmazó tasakot! A kiváló mosogatási eredményért kérjük, hogy helyezze a tablettát az adagolóba. Amennyiben a tabletta nem fér az adagolóba, helyezze az evőeszköztartó kosár tetejére, és válasszon előmosogatás nélküli programot! A "salt action" sófunkció hatékonyan tisztít lágy, közepesen kemény és kemény vízben egyaránt a 26°e vízkeménységi értékig (a háztartások ≥95%-ában). A Jar tablettával mosogatógépe abban az esetben is hatékonyan tisztít, ha az öblítő vagy a só jelzőfénye működik. A nagyon kemény vízhez - 26°e vízkeménység fölött (a háztartások ≤5%-ában) - használjon sót. Ne helyezzen ezüst edényt rozsdamentes acél mellé. Ne helyezzen antik, kézzel festett porcelán edényeket, vagy kristálypoharakat a mosogatógépbe! 1 tabletta = 1 mosogatóprogram

Összetevők:
5-15% Nemionos Felületaktív Anyagok
Oxigénalapú Fehérítőszerek


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Jar Platinum All In One Lemon Mosogatógép kapszula 2x110db" című hirdetést látja. (fent)