Betöltés...

Kártevőriasztó Vízsugár Gardigo Activated Sprinkler Hatótáv 60 m2 1 db

Ár: 27.000 Ft

Napelemes állatriasztó vízsugárral

A vízsugár hatótávolsága max. 10 m-ig beállítható
Beállítható víz szórás
Vízfogyasztás aktiválásonként: kb. 2-3 csésze
Egyszerű szabvány csatlakozó a hagyományos kerti tömlő rendszerekhez

A Gardigo napelemes vízsugaras állatriasztó elriasztja az összes víztől félő állatot, mint pl. a gémeket, ragadozó madarakat, kutyákat, macskákat, nyulakat, vadállatokat stb. és így védi a telket, a földeket vagy a halastavat. Hatékonyan, de nagyon kíméletesen védi a zöldséges ágyást, a gyümölcsfákat, a halakat vagy a termést.
Amint egy nem kívánt állat a PIR mozgásjelző hatóterületére ér, egy max. 10 méterre elérő vízsugár aktiválódik. Elriasztja a víztől félő állatokat, amik elmenekülnek, és a legtöbb esetben később sem térnek vissza a védett területre.
Különösen alkalmas arra a készülék, hogy a gémeket távol tartsuk a halastavaktól és így kíméletes módon riasszuk el őket. Ez mindenekelőtt tavasszal érvényes, amikor a madárnak a fiókáit etetni kell, és ezért felkutatja a tavakat és más vizeket a táplálék megszerzésére.
A működés bárhol megtörténhet, mivel a készüléket újratölthető akkumulátorok táplálják, és csak vízellátásra van szükség. Így bármilyen tetszőleges helyen elhelyezhető és egy általános kerti locsolótömlő csatlakozóval víz vezethető a készülékhez.

Jellemzők:
A vízsugár hatótávolsága max. 10 m-ig beállítható · Vízfogyasztás aktiválásonként: kb. 2-3 csésze · Beállítható szórás: balra/jobbra és fel/le · PIR mozgásérzékelő kb. 100 ° x 60 ° · Tágabb hatókörzet az automatikus fröcskölő mechanika segítségével · Egyszerű szabvány csatlakozó a hagyományos kerti tömlő rendszerekhez · Beállítható érzékenység

Műszaki adatok:
Alkalmas (kültérre/beltérre): Kültérre · Alkalmazás (rovarcsapda): Róka,Kutya,Nyúl,Macska,Nyest,Szarvas,Kócsag,Mosómedve,Vaddisznó · Anyag: Műanyag · Funkció: Vízsugár · Hatótáv: 60 m2 · Méret, magasság: 660 mm · Méret, mélység: 110 mm · Méret, szélesség: 200 mm · Szín: Zöld,Fekete · Termék típus: Kártevőriasztó · További műszaki adatok: Védettség: IPX6. · 2x NiMH Mignon akkumulátor 1200 mAh · Tápellátás: Napelem,2 db ceruzaakku (vele szállítjuk) · Észlelési szög: 110 °

Szállítás tartalma:
Érzékelő egység · Vízszóró egység · Napelem panel · Három részes leszúró cövek, 370 mm · locsolótömlő-csatlakozó · Akkuk · Használati útmutató



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kártevőriasztó Vízsugár Gardigo Activated Sprinkler Hatótáv 60 m2 1 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: