Betöltés...

Air Wick Freshmatic Bársonyos Szatén és Éji Liliom Utántöltő automata légfrissítő készülékhez 6x250ml

Ár: 7.999 Ft

Márka:
Air Wick

Szabványosított márka:
Air Wick

Almárka:
Freshmatic Max

Tárolás:
Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig. Gyártási idő: lásd a csomagoláson (nap/hónap/év).

Kiszerelés:
6 x 250 ml

Csomagolás típusa:
Típus: Aeroszol

Tárolási típus:
Típus: Szobahőmérsékletű

Tárolás:
Max. hőm °C: 50

Termék mérete:
Magasság: 149
Szélesség: 66
Mélység: 66

Származási hely:
Származási hely: UK

Biztonsági figyelmeztetés:
Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Automata légfrissítő spray utántöltő Bársonyos szatén és éji liliom
Használat előtt FIGYELMESEN olvassa el a használati útmutatót és a figyelmeztetéseket. Bizonyosodjon meg róla, hogy a kapcsoló kikapcsolt pozícióban van, mielőtt behelyezi az aeroszol utántöltőt. Minden esetben tartsa a szórófejet az arcától ellentétes irányban. Bekapcsoláskor a készülék 15 másodperc után automatikusan permetez egyet. Helyezze a készüléket min. 2 méteres magasságba. Működés közben semmilyen tárgyat ne helyezzen a készülék mechanikájába. Tilos bármilyen felületre, élelmiszerre vagy ruhára, szövetre közvetlenül permetezni. Ha mégis a felületre kerül, akkor nedves ruhával törölje le.
Figyelmeztetések:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. A keletkező permetet nem szabad belélegezni. Illatanyag érzékenyek elővigyázatosan használják a terméket. Légfrissítők nem helyettesítik a jó higiéniai gyakorlatot. Csak az előírásnak megfelelően használja. Hajtógáz: etanol ≥25 -

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Air Wick Freshmatic Bársonyos Szatén és Éji Liliom Utántöltő automata légfrissítő készülékhez 6x250ml" című hirdetést látja. (fent)