Betöltés...

Karhosszabbító csipesz 90 cm hosszú nyéllel - praktikus eszköz szemétszedéshez, magas polcokhoz, nehezen elérhető helyekhez (BBL)

Ár: 2.490 Ft

Szemétszedő csipesz, kézhosszabbító, karhosszabbító leírása Praktikus kiegészítő a hétköznapokra. Ideális szemétszedéshez, illetve idős vagy mozgáskorlátozott személyek számára is. Az idő előre haladtával egyre nehezebb felnyúlni a legfelső polcra? Az elejtett kulcsokért már csak fájdalmak közepette vagy képes lehajolni? Felejtsd el a szenvedést! Ennek a kézmeghosszabbítónak hála ezentúl nem lesz elérhetetlen pont otthonodban. Segítségével megkaparinthatsz mindent kényelmesen és egyszerűen akár a legfelső polcról is. Felejtsd el a nyújtózkodásokat! Felejtsd el a kisszékre való ráállást! A termék használatával nem csak a felső polcokon lévő tárgyakat érheted el könnyedén, hanem a lakásod minden szűk helyére is könnyen benyúlhatsz. Beesett a fülbevalód az ágy és a fal közé? Ezentúl nem akadály! Hasznos tudnivalók: A termék elképesztően könnyű és a fogása rendkívül kényelmes. A használata nem okoz izomlázat, de még megerőltetést sem. A legapróbbak dolgok sem fognak gondot jelenteni, hiszen a karhosszabbítón található egy kicsi horog is, amelyre egyszerűen beakaszthatod a felvenni kívánt tárgyat. A termék jellemzői: szín: fekete/ezüst/piros anyaga: műanyag, fém fogó átmérője: 3-8,5 cm hossza: 90 cm súlya: 205 g

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Karhosszabbító csipesz 90 cm hosszú nyéllel - praktikus eszköz szemétszedéshez, magas polcokhoz, nehezen elérhető helyekhez (BBL)" című hirdetést látja. (fent)