Betöltés...

Elektronikai rendező utazáshoz, kábelrendező táska, laptop tartozéktáska, 9 rekeszes, szürke színben

Ár: 2.190 Ft

Elektronikai rendező utazáshoz, kábelrendező táska, laptop tartozéktáska, 9 rekeszes, szürke színben 



A kábelrendező táska praktikus és esztétikus megoldás a különböző típusú elektromos kábelek, töltők és kisebb elektronikai eszközök egy helyre rendezéséhez. Népszerű kiegészítő azok körében, akik igyekeznek rendben tartani eszközeiket, különösen a munkahelyen, az irodában vagy otthon.


A kábelrendező táska vízálló anyagból készült, védelmet nyújt a víz véletlenszerű bejutása ellen megvédve a kábeleket, töltőket és egyéb kisebb elektronikai eszközöket. Emellett a könnyen tisztítható anyagok használatának köszönhetően a táska tisztán tartása könnyű és egyszerű.


A táska összesen 9 rekesszel és zsebbel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a különböző típusú kábelek, töltők, fejhallgatók stb. külön tárolását. A rendező fő részében lévő zsebek tépőzárral ellátottak, így igény szerint áthelyezhetők. A fedelén lévő zsebek hálósak és gumiszalaggal ellátottak a könnyebb rendszerezés érdekében.


A tetején hordozófogantyúval rendelkezik, így könnyedén magával viheti utazáskor, az irodába vagy megbeszélésekre. Használatával kéznél tarthatja az összes kábelt,
töltőt és elektronikai eszközt.


A cipzárral zárható táska segít esztétikusan rendszerezni eszközeit, praktikus megoldás
azoknak, akik rendben szeretnék tartani elektronikus eszközeiket.


Tulajdonságok: 




Szín: szürke
Zsebek száma: 9
Állítható, tépőzáras elválasztók
Vízálló anyaghasználat
Cipzárral zárható
Méretek: 25×20×10 cm
Súly: 172 g


A csomag tartalma:



1 db rendszerező




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Elektronikai rendező utazáshoz, kábelrendező táska, laptop tartozéktáska, 9 rekeszes, szürke színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP