Betöltés...

Kozmetikai utazótáska, kihajtható, felakasztható, vízálló, 11 rekesszel, 24,5×21×13,5 cm méretben, szürke színben

Ár: 3.990 Ft

Kozmetikai utazótáska, kihajtható, felakasztható, vízálló, 11 rekesszel, 24,5×21×13,5 cm méretben, szürke színben 



A kozmetikai utazótáska kozmetikumok és szépségápolási kiegészítők tárolására szolgál utazás során. Az akasztóval ellátott kozmetikai táska nemcsak nyaralások, üzleti utak, vagy kempingezés során, hanem otthon is tökéletes lesz a kozmetikumok tárolására.


A táskában összesen 11 zseb biztosít helyet a kozmetikumok és kiegészítők tárolására és rendszerezésére, így könnyebben tarthat rendet és gyorsan megtalálhatja a szükséges elemeket. A kozmetikai táska alján ráadásul egy külön hőszigetelt zsebbel is rendelkezik.


A belsejében elhelyezett akasztó a kinyitott kozmetikai táska felakasztására szolgál. Ez különösen praktikus és hasznos megoldás utazáskor. Miután felakasztotta, minden kozmetikum elérhető közelségben van! Ráadásul az anyag, amelyből a kozmetikai táska készült, vízálló.


A táska cipzárakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gyors és biztonságos nyitást és zárást. Ezen kívül egy fogantyúval ellátott, amelyre felakaszthatja a kozmetikai táskát és a hordozást is segíti.


Tulajdonságok: 




Kozmetikai utazótáska
Akasztóval és fogantyúval ellátott
Tárolórekeszek száma: 11
Alsó hőszigetelt zseb
Szín: szürke
Anyag: Oxford
Vízálló kivitel
Méretek: 24,5×21×13,5 cm
Súly: 297 g


A csomag tartalma:



1 db kozmetikai utazótáska




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Kozmetikai utazótáska, kihajtható, felakasztható, vízálló, 11 rekesszel, 24,5×21×13,5 cm méretben, szürke színben" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP