Betöltés...

Home OC 05 digitális LED ébresztőóra, valódi faburkolat, tapsra aktiválható kijelző, dátum és hőmérséklet kijelzés, elemes vagy hálózati tápellátás

Ár: 10.499 Ft

Ön is kedveli a praktikus, de egyben stílusos kiegészítőket otthonában? Ez esetben az OC 05 digitális, LED ébresztőóra a kedvence lesz. Az ébresztőóra elegáns, kifejezetten dizájnos valódi faburkolattal rendelkezik, ami nagyon jól mutat a lakásban.
A LED kijelző kiválóan leolvasható. A készülék mutatja az időt, dátumot, hőmérsékletet. A kijelzési módok személyre szabottan állíthatóak.
Az óra kijelzője aktiválható tapsra vagy az óra mellé történő koppintással, illetve kikapcsolható, ha zavaró a fény. Egyidejűleg három ébresztési időpontot állíthatunk be, az ébresztés egy perces bip-bip hangjelzéssel történik. Válassza a minőségi termékeket és rendeljen webáruházunkból!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Home OC 05 digitális LED ébresztőóra, valódi faburkolat, tapsra aktiválható kijelző, dátum és hőmérséklet kijelzés, elemes vagy hálózati tápellátás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: