Betöltés...

Elektromos forgó felmosó 3 cserélhető fejjel - vezeték nélküli automata takarító készülék (BBM)

Ár: 10.990 Ft

Úgy érzed, hogy nem elég tiszta a lakásod, habár minden megteszel, hogy az legyen?
Hoztunk neked egy beépített akkumulátorról üzemelő forgó tisztítógépet, amivel a lakásod bármely pontján ragyogó tisztaságot varázsolhatsz.
Könnyítsd meg a felmosást ezzel a praktikus eszközzel! Feltölthete dés magától forog a feje, így a surólást, fényesítést is könnyedén elvégezheted.

Nincs más dolgod, csak benedvesíteni a tartozék tisztítófejet, bekapcsolni a készülék tetején található gombbal a gépet, és nekiállni a nagytakarításnak. 360 fokban forgó tisztítófejének köszönhetően a makacsabb szennyeződésekkel is megbirkózik. Egyetlen feltöltéssel akár 60 percig is képes üzemelni, akkumulátorát pedig a tartozék hálózati töltővel tudod feltölteni. A termék nem vízálló, ne merítsd vízbe!

A termék jellemzői:
Vezeték nélküli forgófejes felmosóAkkumulátorral működik (hálózati töltő a csomagban)Feje 360°-ban forogIdeális szinte minden felület tisztításáraKétféle mód: gyors és lassú forgásEgy töltéssel kb. 60 percig bírjaHalk működésFeszültség: 9VTeljesítmény: 4,5W2 db cserélhető pamutszövetKönnyű használata és tisztításaTeleszkópos rúd: 65 cm összecsukva és 110 cm kinyitvaFej átmérője: 22 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos forgó felmosó 3 cserélhető fejjel - vezeték nélküli automata takarító készülék (BBM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: