Betöltés...

Ultrahangos párásító diffúzor, aroma párologtató, kiváló fényjátékkal, éjszakai lámpa

Ár: 16.990 Ft

Prémium kategóriás, edzett egyedi üvegbúrás, antibakteriális, ultrahangos párásító és aroma párologtató 7 féle színterápiás LED világítással edzett üveggel!
________________________________________
Prémium kialakítása lévén, változtatható a párásítás erőssége, a fény erőssége és külön is kiválaszthatóak a színek.
Lazítsa el elméjét ezzel a nyugtató hatású aroma diffúzor, párásító és színváltós éjszakai lámpa segítségével. A stílusos kialakításával, BIZTONSÁGOS antibakteriális tartályával és a rendkívül halk ultrahangos technológiának köszönhetően otthona bármely helyiségében használhatja (beleértve a hálószobát is) létrehozva a megnyugtató, pihentető légkört, akkor és ott, ahol csak szüksége van rá.

Fejlett technológiájának köszönhetően finom levegőfuvallattal juttatja a vizet és az illóolajakat a levegőbe, így használata teljesen biztonságos, az aromák nem éghetnek oda, így felügyeletet sem igényel. Bátran elhelyezheti a készüléket akár a gyermekszobában is. A készülék használata semmilyen felügyeletet nem igényel, káros mellékhatásoktól mentes.

Tartályának köszönhetően kedvére variálhatja az illóolajakat, vagy ha éppen megunt egy illatot, csak öntse ki a korábbi vizet a tartályból, öblítse át és használja új, kedvenc illatát.

Jellemzői:
• Extravagáns megjelenést biztosít az üvegbúrával

o Változtatható erősségű párásítás
o Változtatható erősségű fény
o Automatikus kikapcsolás
o 1,2,3 és 4 órás időzítés
o Ultrahangos működés
o Akár 4 órás működési idő
o 1,2 dl-es tartály méret
o 7 relaxációs szín, melyek teszés szerint kiválaszthatóak
o Antibakteriális tartály!
o Tiszta, gazdaságos párásító és illatosító megoldás
o Elősegíti az allergia és a légúti megbetegedések tüneteinek javulását
o Tökéletes stresszoldáshoz, jógához és meditációhoz is

A kellemes illatú levegő mellett a termék hideg párásító készülékként is funkcionál, mely előnyös az allergiától vagy más légúti betegségektől szenvedők számára is, mivel megköti a levegőben szálló port és polleneket, valamint az orr nyálkahártyája is kevésbé lesz hajlamos a kiszáradásra.

A hideg párásító készüléket érdemes azokban a helyiségekben elhelyezni, ahol több időt tartózkodik, az illóolajokat pedig a szobák funkcionalitása szerint variálhatja. A hálószobában a levendula és nyugtató hatású aromák ajánlottak, míg a nappaliban akár karakteresebb illatokat is használhatunk.

Akár 4 órán át üzemelhet, de kiválaszthatunk rövidebb intervallumokat is. A LED világítás is változtatható, beállítható a 7 féle fény folytonos váltakozása, vagy kiválasztható egy adott, kedvenc fény is.

A párásító nagyon egyszerűen beállítható, a víztartályba vizet kell önteni, majd csatlakoztatni kell a hálózati adaptert, és végül ki kell választani a párásítás hosszát, illetve a LED fényeket, és már kész is!
A doboz tartalma:
• 1 db párásító készülék
• 1 db hálózati adapter
• 1 db magyar nyelvű használati útmutató



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Ultrahangos párásító diffúzor, aroma párologtató, kiváló fényjátékkal, éjszakai lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: