Betöltés...

Professzionális, 7 részes fodrászkészlet, sima pengéjű és ritkító ollóval, kiegészítőkkel

Ár: 3.490 Ft

Professzionális, 7 részes fodrászkészlet, sima pengéjű és ritkító ollóval, kiegészítőkkel 



Ez a fodrászkészlet megbízható eszközöket biztosít az otthoni vagy a professzionális szépségszalonban végzett fodrászati szolgáltatások során. A teljes készlet minden elemet tartalmaz az amatőr vagy a professzionális hajvágáshoz. Ez a kellékcsomag nagyon hasznos a fodrászszakma tanulásakor is.


A készlet kétféle, a legmagasabb minőségű acélból készült ollót tartalmaz. Az egyik egy professzionális sima pengéjű fodrászolló. A másik egy ritkítóolló, amely fogazott pengével rendelkezik és a haj árnyalására vagy ritkítására szolgál.


A teljes készlet 7 elemet tartalmaz, az ollókon kívül egy fodrászköpenyt - amely megvédi a vendég ruháját a szennyeződéstől a fodrászati munka során, egy fésűt, egy ecsetkefét és egy kendőt az olló tisztításához.


A készlet eszközei kiválóan alkalmasak nők, férfiak és gyermekek frizuráinak elkészítésére. Tökéletes hajvágáshoz és hajformázáshoz, otthoni és szépségszalonokban történő használatra. A kiegészítő köpeny sminkeléskor is használható.


A készlet egy praktikus cipzáras tokba van csomagolva. Ennek köszönhetően könnyedén hordozható és minden eszköz mindig a helyén lesz, nem kell félni az elvesztéstől.


Tulajdonságok: 




Az ollók színe: ezüst, kék kiegészítésekkel
Méret: 6"
Ritkító fogak száma: 27
A köpeny színe: fekete
A köpeny anyaga: nejlon
A köpeny méreteke: 140×90 cm
A tok anyaga: öko-bőr
A tok mérete: 21,5×9×3 cm
A készlet súlya: 277 g


A csomag tartalma:



1 db sima pengéjű olló
1 db ritkító olló
1 db köpeny
1 db fésű
1 db ecsetkefe
1 db ollótisztító kendő
1 db tok




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Professzionális, 7 részes fodrászkészlet, sima pengéjű és ritkító ollóval, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP