Betöltés...

Varrókészlet cipzáras tartóban, 128 db-os, praktikus eszköztárral

Ár: 2.190 Ft

Varrókészlet cipzáras tartóban, 128 db-os, praktikus eszköztárral 



A ruházaton keletkezett kisebb sérülések, például egy lyukfoltozás vagy egy gomb felvarrása sokszor gyors javítást igényel. Ez a praktikus varrókészlet olyan eszköztár, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan hozza helyre a ruhákat anélkül, hogy költséges varrodai szolgáltatásokat kellene igénybe vennie.


A cérnák és kiegészítők készlete tökéletes lesz kezdőknek és haladóknak egyaránt. Minden benne van, ami a kisebb javításokhoz, kreatív kézimunkázáshoz szükséges: cérnák, tűk, olló, mérőszalag, gyűszű, tűbefűző, horgolótű, gombok, és további hasznos elemek. A kiegészítők különböző színűek, aminek köszönhetően könnyen megkülönböztethetők és kényelmesebbé teszik a munkát. A készlet ajándékként is tökéletes annak, aki varr, vagy szeretné elkezdeni a kreatív kézimunkázást.


A kiváló minőségű anyagokból készült elemek, egy praktikus, cipzáras fekete tokban vannak rendszerezve. Ennek köszönhetően egy helyen tarthatja a varrókészletet, beteheti a táskájába vagy a hátizsákjába, utazáskor is magával viheti.


A varrókészlet tartalmazza az összes olyan alapelemet, amely egy leszakadt gomb felvarrásához vagy egy lyuk bevarrásához szükséges. A különböző típusú tűk lehetővé teszik, hogy különböző anyagokkal dolgozzon, azok szerkezetétől és vastagságától függően. A tűbefűző megkönnyíti a cérna befűzését, a gyűszű vigyáz ujjai épségére. Egy ilyen készletre minden otthonban szükség lehet!


Tulajdonságok: 




Széles eszköztár
Praktikus cipzáras tok
Szín: többszínű
Anyag: műanyag / fém
Elemek száma a készletben: 128 db
A zárt tok méretei: 17,5×12×3 cm
Súly: 162 g


A csomag tartalma: 




1 db cipzáras tok
40 db színes cérna
30 db-os tűkészlet
40 db-os gyöngytű készlet
1 db gyűszű
1 db műanyag kötőtű
4 db kapocs
1 db 3,5 mm-es horgolótű
1db bontótű
1 db fehér zsírkréta
1 db szabó mérőszalag
1 db olló
1 db nagyító
3 db fehér gomb
2 db biztosítótű
1 db tűbefűző




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.17
Eddig megtekintették 36 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Varrókészlet cipzáras tartóban, 128 db-os, praktikus eszköztárral" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP