Betöltés...

SONGMICS Ruhaszárító, 2 szintes tárolópolccal, fém keret, 88x41x155cm, fekete

Ár: 11.590 Ft


Előírások:

Szín: Fekete
Anyag: Acélcsövek
Méretek: 87.5 x 41 x 155 cm (H x Sz x M)
Nettó súly: 4.1 kg
Rúd terhelhetősége: 20 kg
Az egyes polcok teherbírása: 25 kg
Csomag tartalma: 1 x ruhatartó, 1 x utasítás

A cikkről
Ez a stílusos SONGMICS ruhatartó a selyemblúzokat és koktélruhákat lógva tartja, ahelyett, hogy dobozokba rejtené, gyönyörű választás lakásába.

ÖSSZESZERELÉS ELŐKÉSZÍTÉS NÉLKÜL: Az összeszerelés nem lehet idegesítő feladat – egy imbuszkulccsal, valamint a mellékelt részletes és illusztrált útmutatóval már azelőtt összeszerelheted ezt a ruhatartót, hogy észrevennéd.

EGYSZERŰ ÉS STABIL KIALAKÍTÁS: Az oldalak kissé szűkülnek a teteje felé, ez az egyedi, A-alakú fekete vaskeret, amelyet 2 szintes polcok támasztanak alá, extra stabilitást biztosít, miközben egy csipetnyi modern minimalizmust kölcsönöz a térnek.

KIVÁLÓ TERHELHETŐSÉG: Maximális rúdterhelés: 20 kg, teljes mértékben kihasználhatja otthoni helyét ruhák, kalapok, nyakkendők lógásával; A 2 polc egyenként 25 kg-ot támogat, így több helyet biztosít cipőinek, színes tárolódobozainak és egyéb kedvelt tárgyainak tárolására.

AMIT KAPSZ: Praktikus és stílusos akasztó, hogy a legtöbbet hozhassa ki a helyből és az összeszerelést megkönnyítő utasításokból.


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "SONGMICS Ruhaszárító, 2 szintes tárolópolccal, fém keret, 88x41x155cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: