Betöltés...

Elektromos forgó tisztító kefe, Állítható hosszúságú 38-123 cm, otthoni, fürdőszoba, konyha, autó, külső, ablakok, 9 fej, 3 sebesség

Ár: 33.427 Ft



Bővíthető: a bővíthető rúddal és a levehető rúddal a kefe kényelmesebbé teszi a tisztítást, nem kell hajlítani, nyújtani vagy térdelni, állítható mérete 38 és 123 cm között van.
Erőteljes & hordozható & újratölthető: az elektromos tisztítókefe a legmodernebb beépített 3000mAh akkumulátorral rendelkezik, akár 100 perc autonómiával, és csak 3 óra alatt tölthető, a C típusú töltőportnak köszönhetően.
Hatékony tisztítás és 3 sebesség: a kefe 3 fordulatszámmal rendelkezik (280, 350 és 450 fordulat / perc). A sebesség kissé megváltozik a rövid start gomb megnyomásával, amíg el nem éri a kívánt sebességet, a rendelkezésre álló 3 közül.
9 kefefej & széles használat: az elektromos kefe 9 cserélhető fejjel nagyon könnyen használható különböző felhasználási forgatókönyvekhez. Különböző felületek tisztítására használhatók, a fürdőszobában, a konyhában, a padlón, az ablakokon, a különböző tárgyakon, beleértve az autót is.
Digitális kijelző és hang funkció: a kefe digitális LED kijelzővel rendelkezik, amely megmutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét és a választott sebességet. Az ecset még hangfunkcióval is rendelkezik, amely emlékeztet a jelenlegi működési állapotára.




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Háztartási felszerelés rovaton belül a(z) "Elektromos forgó tisztító kefe, Állítható hosszúságú 38-123 cm, otthoni, fürdőszoba, konyha, autó, külső, ablakok, 9 fej, 3 sebesség" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: